Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40+2 hetes terhes vagyok, de...

40+2 hetes terhes vagyok, de eddig se fájás, se tágulás, semmi. Szerintetek kérjem meg a dokimat, hogy indítsa a szülést?

Figyelt kérdés

Biztosan nincs elszámolva, pontosan tudom, hogy mikor fogant. Méretre 3800ra saccolják. Nagyon nagyon aggódom, hogy nem fog-e belekakilni a magzatvízbe, és tényleg semmi jele, hogy közeledne a szülés. Második baba, első 39 hétre jött, de ott már puha volt a méhszáj, most viszont tényleg semmi nem utal szülésre :(

Ha esetleg valaki volt ilyen helyzetben, mikor lett baba? Vagy indították?

2014. szept. 26. 09:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39+3hetes t. vagyok. Nekem már 38. héten megmondták a dokik, ha október 2.ára nem bújik ki a baba akkor 8.-án indítanak.
2014. szept. 26. 22:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem értem, pedig szerintem profi, lelkiismeretes orvosom van, de mi ilyenről még csak nem is beszéltünk, és már pár nappal túl vagyok a terminuson... Holnap megyek be a kórházba, majd meglátjuk.. De még mindig semmi jele hogy megindulna :(
2014. szept. 27. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!