Más is van olyan elsőterhes, aki nagyon várja már a szülést?
Világéletemben rettegtem a szüléstől, különösen, hogy az én születésen elég durvára sikerült, és ezt életem során jó néhányszor végig kellett hallgatnom.
Meglepő módon amióta terhes vagyok, és ahogy múlik az idő egyre kevésbé tartok az egésztől - pedig elég sok rémtörténetet meghallgattam/elolvastam azóta -, és valahogy egyre izgatottabban várom.
Ez vajon a terhességi hormonoknak köszönhető, és viszonylag általános jelenség, vagy csak sikerült "átprogramoznom" az agyam a babavárás örömei közepett? Kérem, hogy az is írjon, aki így, az is, aki ellenkezőleg érez, és az is, aki már túl van rajta, hogy hogyan készült a szülésre, és végül hogyan élte meg. Előre is köszönöm!
Én se féltem, inkább kíváncsi izgatottság volt bennem.
Az nagyon jó, ha így gondolkozok, sokkal könnyebben fogsz szülni. A félelem blokkolja az izmokat, a tágulás is nehezebb úgy.
Én előre tudtam, hogy gyors és könnyű szülésem lesz. Így is lett.
Én is elsőterhes vagyok, és már nagyon várom!
Még terhesség előtt jobban féltem, mióta terhes vagyok, próbálom jól felfogni. Nekem nagyon sokat segített hogy van fogadott dúlánk, és a párommal részt vettünk nála egy felkészítő tanfolyamon, ahol gyönyörű szüléseket láttam, és megtudtam tényleg hogy is zajlik le az egész.
Én magát a szülés élményét is nagyon várom, nem csak a kislányom születését!
Azt a befelé forduló, eufórikus állapotot, ahol tudom hogy a testem tudja mit csinál, és képes világra hozni a gyermekemet!
Én hiszem, hogy bárhogy alakul jó lesz.
Én császárral születtem, első baba voltam, anyukám nagyon megszenvedett velem, végül újra is kellett éleszteni, szóval a saját születésem nekem is elég borzalmas volt, most mégis teljesen boldogan és kíváncsian állok az egészhez. Ha császár lesz, az se fog össze törni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!