Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két kérdésem is lenne?

Két kérdésem is lenne?

Figyelt kérdés

Először is, szerintetek ha már a baba feje egészen lent van, és a lepény érettsége is 2-es érettségű akkor már hétvégéig meglehet a baba? Joslók, és hüvelybe nyilalások vannak! De még a Joslók nem igazán rendszeresek. Amikor pisilni megyek olyan mint ( együtt lét után ) mintha kilenne tágulva a hüvelyem.

Második kérdésem az lenne, hogy szülésnél fájdalom csillapítót, vagy épp ha oylat kérek, hogy előbb meg legyen a baba "ne szenvedjek" annyit akkor azért mennyit kell fizetni?

2014. szept. 24. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:

A baba akkor jön ha jönni akar! :-)

A szülést gyorsítani igazából nem lehet esetleg kapsz oxitoxint! Császározni meg nem fognak ha nincs baj! Ki kell birni! :)

Könnyű szülést kívánok!

2014. szept. 24. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:

nem tudom mennyi időd van a kiírt dátumig, de olyan 38. héten már bármi lehet, amit írsz teljesen normális, nekem is voltak ilyen nyilalások, de attól számítva még 2 hónapig húztam :) a lepényem már a 28. héten elkezdett öregedni.....

Szóval látod bármi lehet.

2014. szept. 24. 14:01
 3/6 A kérdező kommentje:

39.hétben vagyok már. A lepényem 2.érettségű

Tudom, hogy semmire se lehet adni, meg minden terhesség más, de azért érdekelne a véleményetek, történetetek. Kinek hogy volt. :)

2014. szept. 24. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:

a 39. héten másod fokban érett lepény nagyon jó!

a lányommal anno a 38. héten harmad fokban volt érett...39. héten inditották...a szeméremcsonti fájdalom nekem már most szinte elviselhetetlen, mégsem szülök még...

mi az hogy olyat kérsz h előbb meg legyen a baba???oxitocinra gondolsz?az nem kivánság kérdés...a vajudást meg nem tudod leröviditeni pl egy szem gyogyszerrel...vki 16 orat vki csak 3 orat vajudik...

ne akard ennyire befolyásolni, kontrollálni a gyerek születését!bizz a babádban!

35 hkm

35 hkm

2014. szept. 24. 16:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom de hallottam, hogy van ilyen is.

Nem vagyok tisztában a dolgokkal ezért mondom megkérdezem. :)

Igen, arra gondoltam és Kérlek ne harapjátok le a fejem, egyáltalán nem akarok rosszat a babának. Csak e téren "tudatlan" vagyok első baba!

2014. szept. 24. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más, nálam jóslók nyilalások,görcsök,keményedések voltak 36. Héttől 39 hétben már volt olyan,hogy azt hittem megőrülök. Végül 40+2 naposan szültem. Gondolj arra ,hogy a kiírtig az a jó a babának ha bent marad. Ne aggódj és ne siettesd tudja ő,hogy mikor kell kijönnie. Könnyű szülést!
2014. szept. 25. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!