Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Urbáncsek Árpádnál a Bajcsyban...

Urbáncsek Árpádnál a Bajcsyban szült valaki?

Figyelt kérdés

Orvoshoz hozzá járok és nagyon kedvelem, nagyon elégedett vagyok vele.

Viszont nem olvastam róla, hogy milyen orvos, ha szülést vezet. Sőt igaziból azt se tudom vállal e szülést.

Csak pár napja lett pozitív a tesztem, úgyhogy még nagyon az elején vagyok, orvos még nem állapította meg a terhességet, úgyhogy egyelőre csak én gondolom úgy, hogy terhes vagyok.

2014. szept. 22. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a császármetszésemnél volt ott. Tökéletes volt a műtétem, utána is a heg is. Nagyon elégedett voltam. Állítólag nagyon profi!
2014. szept. 22. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:

En tavaly szultem nala. Regota hozza jartam elotte is,igy evidens volt,hogy nala is szuluk. Nagyon elegedett vagyok vele. Az egesz terhesseg alatt maximalis figyelmet kaptam minden tekintetben,nem vette felvallrol a dolgokat. Amikor az elejen a magan szaman kellett "zaklatnom" verzes sos miatt akkor is egybol mondta hogy menjek,megnez. Megnyugtatott,odafigyelt.

Vajudaskor tobbszor kerdezte szuksegem van e valamire,hogy vagyok... Szules alatt is vegig batoritott. Varraskor meg. Szabadkozott is,hogy ugyanmar ne haragudjak a kellemetlensegert:D

Szules utan odajott,megfogta a kezem es mondta hogy nagyon ugyes voltam. Ez a kis figyelmesseg is semmiseg de nekem nagyon jol esett. Azota ugye voltam nala 1 eves szuresen es meg akkor is megnezte a kislanyomat,erdekelte mi van vele. Szoval en szemely szerint megvagyok elegedve vele. Anno is az empatikussaga volt ami miatt nala maradtam de szerencsere ez nem valtozott azota. Nekem nem volt problema mentes a terhessegem de ugy erzem szakmailag is a legjobb lezekben voltam.

2014. szept. 30. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Regen en is jokat hallottam rola, bizalommal mentem hozza, rendszeresen jartam a vizsgalatokra, de szulesnel hatalmasat csalodtam benne. Szules kozben is kiment a szobabol a tolofajasoknal!! Mert o ehes volt, szuleszno utana szaladt enmeg egyedul fekudtem ott konyorogve h valaki legyen mar itt... egyetlen egyszerse jott be hozzam erdeklodni hogy vagyok, 37. Heten kezzel tagitott, hogy gyorsan elintezze a szulest, mondani sem kell 2 napig nem birtam felkelni az agybol, fajt mindenem, vereztem, szerencsere magatol elmult. A szulesemet is meggyorsitotta, mert aznap idore ment valahova ami fontosabb volt. Borzalmas elmenyem volt vele, meg szerencse hogy a szulesznom ott volt es o segitett mindenbe, amig a kedves doktorur tojt ram, de persze mikor a penz miatt talalkoztunk akkor vigyorgott folyamatosan. Komolyan nem ajanlon, nagyon megbantam hogy hozza mentem!!! :(
2017. dec. 6. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!