A Bajcsyban a kiirt idopont utan mikor inditjak a szulest? Ha nem indul meg milyen vizsgalatok vannak?
Sziasztok!
Meg messze a vege,csak kivancsi vagyok ott hogyan megy :)
Csak mire szamitsak kb.. eddig van fogadott orvosom de ha a kovi ket honapban sem ram figyel hanem a penzre akkor marad az ugyelet es dec 25-re vagyok kiirva. Nem sok jot hallottam a Bajcsyrol sajnos :(
Én februárban szültem ügyeleresnél ott, kaján kívül na meg egy két csecsemősön kívül minden jó volt.
Na h a kérdésedre is válaszoljak: 40+5 napra fektettek be, az nap volt UH, méhszájvizsgálat, Nst délelőtt és este is. Másnap reggel főorvos megvizsgált és mondta h akkor holnap reggel megindítják ha beleeggyezem, így végül 41. héten indították. Mindennap volt UH, NST is és az első nao még csináltak egy próbát h hogyan viseli a szervezetem az oxitocint na meg h a baba érzékeli.
Miért? Mit hallottál? Én ugyanúgy gondolom, mint előző, h a kaja felejthető, van 1-2 csecsemős, akit kihagytam volna, de van közöttük segítőkész is. Kétszer szültem eddig ott.
Nekem 40+5-re indítottak, lepény meszesedés volt a fő ok. Betöltött 40. hét előtt hetente 1x, utána 2 naponta jártam nst-re, uh-ra. A kisebb 40+3-ra spontán elindult, de vele is már naponta jártam vizsgálatra. Ki az orvosod?
A csecsemosokrol nem hallottam jo dolgokat :(
Kardos Gabor a dokim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!