Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bajcsyban készül valaki...

Bajcsyban készül valaki szülni nov-dec környékén? Kinél szülsz, miket viszel a kórházba?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Dec. 25-re vagyok kiírva és Kubicsek dokinál fogok szülni.

Első baba,tanácstalan vagyok miket is kell vinnem a kórházba és mennyit belőle. Tudnátok nekem segíteni? :)

üdv. 26hkm

2014. szept. 15. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
2014. szept. 15. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
2014. szept. 15. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
2014. szept. 15. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok :)
2014. szept. 15. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én eddig még nem válaszoltam ilyen kérdésre, úgyhogy írok linkelés helyett:-) December végére-január elejére vagyok kiírva, a Bajcsyban Toldi doktornál fogok szülni. Ez már a 2. terhességem, a kisfiamat 2 éve szintén Nála szültem.

A babának pelust, popsitörlőt, popsikenőcsöt és a köldökcsonk ápolásáho hozzávalókat kell vinni. Ruhát kórházit adnak rá. Ja, és cumisüveg arra az esetre, ha egyáltalán nem tud szopizni. Mert akkor megitatják.

Neked nyilván tisztálkodószerek kellenek, minden, amit otthon a mindennapi tisztálkodáshoz használsz. Betétet vinned kell, javaslom, hogy óriásbetétet vigyél, mert a nunidtól a fenekedig végig ázni fogsz. Bocs, ha naturalista vagyok. Evőeszközöket, bögrét, tányért vigyél! Voltaképpen azok a dolgok kellenek:-[amelyek egy normál kórházi tartózkodás idején kelleni szoktak. Plusz a betét, több váltás fehérnemű, hálóruha /én naponta cseréltem a hálóingemet, mert a betét ellenére átáztam/, papucs, mert naponta többször igényelni fogod a zuhanyzást. A férjem rengeteg külön rágcsálnivalót hozott, mert kívántam, mégsem ettem egy falatot sem, a kórházi kaja viszont jó volt, és elég is volt. Egyelőre folyadékot vitess magadnak bőven, és ha kívánod, valami harapnivalót! Ennyi jutott eszembe!

2014. szept. 15. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!