A ti férjetek hogy viseli, hogy kb egy hónapig bármelyik percben jöhet a baba? 37-41 hét között?
Mi nem is vàrtuk így h egy hónapig szülessen. Mi csak a kiírt időpontot vártik nagyon és csak az nap volt ez a nagy izgulás h jaj mikor indult de végül nem jött be kellett feküdnöm. Hétfőn kellett befeküdnöm szerdára mondták h akkor beindítják, így szerdára szabadnapot kért, itána meg mindig délután jött minka után. Mikor hazamentünk akkor meg 1.5 hétig otthon volt.
Most tényleg ti 1 hónapig tűkön ültök????
Épeszű ember nem varja hónapokig, higy megszülessen, max 1-2 héttel a kiirt idopont elott kezd el izgulni.
Nem, nem mostanaban szültem, akkoriban 5 nap volt a kotelezo bennlet, plane csaszarnal.
A kórházi koszt valoban nem a legjobb, de éhen nem halsz tole. Ha nem tetszik, a portára rendel az pizzát/akármit, de meg az osztályra is felviszik. Erre felesleges a férjet befogni.
Aki igényli, hogy szülésnél bent legyen a parja, az se kell, hogy egy hónapig tűkön üljön es ne kezdjen semmibe. Ilyen hozzáállásu nővel eleg nehez élete lehet a pasinak....
Unokatesóm 36. héten szülte a fiàt. ( úgymond egyszerre voltunk terhesek csak ő 3 héttel előrébb járt :) ) szóval amikor en betöltöttem a 36. hetet onnantól vártuk hogy bármikor kijöhet :D soha nem paraszti nők rajta. Ugy voltunk vele minél tovább van benn annál jobb neki :)
Sőtt minden nap mennem kellett nst és egyéb vizsgálatra ahova párom vitt be minden reggel! 40+5 hetes voltam mikor hajnalban beindult a szules . Hajnal 4 kor indult. 3 órát vajúdtam itthon úgymond mellette :D csak utánna ébreszt ettem fel higy indulni kene ( 4 percesekkel! ) hattal indult..
Szerintem felesleges ezen kinlodni, en annyira vártam hogy megszülessen, megis plusz 5 napot ràhúztam ! :D pedig a kiirt napon indítani akartak , mondván hogy nyitva vagyok bő 1 ujjnyira stb. De Bem engedtük!
Ismét 14-es vagyok.
* soha nem paráztunk rajta !
Csak nem azt írja az IPad amit én írok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!