Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A ti férjetek hogy viseli,...

A ti férjetek hogy viseli, hogy kb egy hónapig bármelyik percben jöhet a baba? 37-41 hét között?

Figyelt kérdés
Az enyém tegnap beszólt, hogy nehogy már egy hónapig szülessen. Hát bocsi, nem tudom előre, melyik nap fog :(
2014. szept. 20. 07:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nálunk ez szóba sem jött. Mivel olyan munkája van, hogy menni kell,nem is tud előre tervezni, nem görcsöltünk ezen. Szülés végül éjszaka indult be, ráadásul szombat hajnalban mentünk be, így a hétvégéje szerencsére szabad volt. Én a ti helyetekben nem problémáznék ezen a munkán. Addigra simán lehet,hogy meg lesz a baba, de az is lehet, hogy még jóval utána jön. A 4-s válaszoló válasza meg nevetséges, hogy neki meg van a véleménye az ilyen férjről. Azért mert az övé hordta az ételt a kórházba az "elviselhetetlen rossz" koszt miatt, nem biztos hogy ezt más is így tudja megoldani. Ettől még nem jobb, nem rosszabb egyik sem.
2014. szept. 20. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

Mi nem is vàrtuk így h egy hónapig szülessen. Mi csak a kiírt időpontot vártik nagyon és csak az nap volt ez a nagy izgulás h jaj mikor indult de végül nem jött be kellett feküdnöm. Hétfőn kellett befeküdnöm szerdára mondták h akkor beindítják, így szerdára szabadnapot kért, itána meg mindig délután jött minka után. Mikor hazamentünk akkor meg 1.5 hétig otthon volt.

Most tényleg ti 1 hónapig tűkön ültök????

2014. szept. 20. 09:07
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

Épeszű ember nem varja hónapokig, higy megszülessen, max 1-2 héttel a kiirt idopont elott kezd el izgulni.

Nem, nem mostanaban szültem, akkoriban 5 nap volt a kotelezo bennlet, plane csaszarnal.

A kórházi koszt valoban nem a legjobb, de éhen nem halsz tole. Ha nem tetszik, a portára rendel az pizzát/akármit, de meg az osztályra is felviszik. Erre felesleges a férjet befogni.

Aki igényli, hogy szülésnél bent legyen a parja, az se kell, hogy egy hónapig tűkön üljön es ne kezdjen semmibe. Ilyen hozzáállásu nővel eleg nehez élete lehet a pasinak....

2014. szept. 20. 09:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Unokatesóm 36. héten szülte a fiàt. ( úgymond egyszerre voltunk terhesek csak ő 3 héttel előrébb járt :) ) szóval amikor en betöltöttem a 36. hetet onnantól vártuk hogy bármikor kijöhet :D soha nem paraszti nők rajta. Ugy voltunk vele minél tovább van benn annál jobb neki :)

Sőtt minden nap mennem kellett nst és egyéb vizsgálatra ahova párom vitt be minden reggel! 40+5 hetes voltam mikor hajnalban beindult a szules . Hajnal 4 kor indult. 3 órát vajúdtam itthon úgymond mellette :D csak utánna ébreszt ettem fel higy indulni kene ( 4 percesekkel! ) hattal indult..

Szerintem felesleges ezen kinlodni, en annyira vártam hogy megszülessen, megis plusz 5 napot ràhúztam ! :D pedig a kiirt napon indítani akartak , mondván hogy nyitva vagyok bő 1 ujjnyira stb. De Bem engedtük!

2014. szept. 20. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es vagyok azt elfelejtettem írni hogy , szombaton 11:10 kor szültem . Hétfőn 14 óra körül jöhettünk haza.
2014. szept. 20. 09:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Ismét 14-es vagyok.

* soha nem paráztunk rajta !

Csak nem azt írja az IPad amit én írok :D

2014. szept. 20. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!