A ti férjetek hogy viseli, hogy kb egy hónapig bármelyik percben jöhet a baba? 37-41 hét között?
Nem tudnál egy másik családtagot megkérni, hogy ugorjon be arra az esetre, ha dolgozik a férjed a szülés időpontjában?
Nálunk pl. ez a helyzet, a férjem idegenvezető, előfordulhat, hogy dolgozik a szülés napján. Mondjuk a 38. hét után már nem vállalt vidéki utat, de így se biztos, hogy időben odaér. Azért azt mégse kérhetem, hogy hagyja ott a turistákat a város közepén, mert szülök.:) Így anyukám van készenlétben, ha menni kell és a férjem dolgozik, anyu jön velem.
Egyébként egész jól viseli a várakozást, kicsit aggódik, hogy minden rendben lesz-e velünk, de szerintem ez természetes.
5-ös: Te szültél mostanában? Ha minden rendben, 3 nap után haza engednek. Hétfőn reggel császároztak, csütörtök délelőtt jöttunk haza.
Férjem külföldön dolgozik, de szerencsére pont itthon volt amikor beindult a szülés.
Nem tudja ott hagyni a munkát ha szülsz?
Remélem ő sem gondolja komolyan amit mondott, csak "hirtelen felindulásból" reagált így..
Nem kell vegletegben gondolkodni, ki mondta, h mondjon fel? Mar bocs de az en ferjemnek eszebe se jutott volna egyatalan gondolkodni ilyenen... Meg szerinted ez is ok, hogy ilyet mond, hogy meg ne szulessen meg egy honapig? A ferjem hordta a kajat a korhazba nekem, ha mast nem is tudott csinalni ( tudod a korhazi kaja nagyon finom am...).
4es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!