Hogy is van ez? Hányan lehetnek bent szülésnél?
A férjem a fejemnél ült, mikor császároztak. Ő fogta meg a babát, és tartotta az arcomhoz, miután ellátták.
1x használatos műtős ruhában volt, a műtéti területhez pedig nem engedték oda (bár nem hiszem, hogy megnézte volna, ha engedik is).
Van olyan kórház ahol lehet! Mi is ezért megyünk a Szent Istvánba! Videkről, vállalva a 1,5 óra kocsi utat!
Én is dúlával szülök. A férjem én se akartam hogy bent legyen. Aztán ő is lelkesedett. Miután a dúlánál részt vettünk egy szülésfelkészítő műhelyen, és mind a ketten láttuk, hogy apuka is tud hasznos segítség lenni, és vajúdás közben milyen segítséget tud aktívan nyújtani, már bátran megyünk szülni, és én is örülök, hogy a férjem is jön velem. Normális kórházi szülésre, ahol csak a kezem szorongathatja apuka, nem vinném be magammal.
Mi fogadtunk szülésznőt is, aki a dúlával gyakorlottan jól tud együtt dolgozni.
Szóval lehet, csak nem mindegy hogy hol!
Ha oda juttok, örömteli szülést kívánok!
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!