Hogy is van ez? Hányan lehetnek bent szülésnél?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallani, hogy csak egy ember, de mindjárt kifejtem miért kérdezem. Van egy nagyon jó barátnőm, aki dúla. Mindig is úgy képzeltem el, hogy ő legyen majd bent nálam szülésnél, mert ő fog segíteni nekem úgyis végig a terhesség alatt, és fogadott orvosom, szülésznőm nem lesz. Alapból én nem szerettem volna, hogy az apa is bent legyen szülés közben, ez nekem amolyan női dolog lenne. A férjemmel most jutottunk el odáig, hogy rajta vagyunk a baba kérdésen, a minap előjött a téma, és kiderült, hogy ő mindenképp ragaszkodna ahhoz, hogy bent legyen. Ennek én nem örülök, de elvégre nem tilthatom ki a saját gyereke születéséről, így kezdek megbékélni a gondolattal, hogy ott lesz. Ugyanakkor szeretném, ha a barátnőm is bent lenne, mert azért jönne, hogy nekem segítsen, és nem a szakmai dolgokba beleszólni, szóval teljesen korrektül áll a kérdéshez. Mindenhol azt hallottam, hogy nem lehet ilyet, viszont tudok több olyan esetről is, hogy profi fotós volt bent szülésnél, természetesen mint második az apuka mellett, és alkalomadtán ő is besegített. Szóval akkor hogy van ez? Mégis lehet, vagy csak kórház/orvos/pénz függő? Ti hallottatok már ilyenről?2014. szept. 18. 14:04
1/14 anonim válasza:
Magankórházban megoldható, államiban nem lehet bent csak egy felnott hozzátartozó.
2/14 anonim válasza:
Legtöbb kórház szabályzata nem engedi. Szent Imrében szültem, szülésznő barátnőt dúlaként vittem volna, de pár éve változott a belső protokoll, egy kísérő lehet. Így maradt a férjem.
3/14 anonim válasza:
Nekem fogadott orvosom, és szülésznőm volt. Az orvos már az elején megmondta, hogy rajtuk kívül egy személy lehet bent. Velem a férjem jött, de volt, hogy cseréltek a sógornőmmel 10 percre. Én még nem hallottam, hogy lehet máshogy is.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez a link ültette a bogarat a fülembe, hogy talán lehet kivétel, ez annak a fotósnak a honlapja. A képeken is látszik, hogy a Bajcsy kórházban voltak, ami tuti nem magán.
Mindegy, akkor hozzászokom a gondolathoz, más megoldás nincs. :)
2014. szept. 18. 14:18
5/14 anonim válasza:
Februarban szultem a szent istvanban.pont ezert.orvos,szuleszno,dula es apuka tarsasagaban.az elso orvosom a szent imreben vezetett szuleseket de a stilusa es a hozzaallasa nem jott be.igy valtottam orvist ezzel korhazat is.a legjobb dontes volt!!!!!!:-)
6/14 anonim válasza:
Szia
Decemberben szulok a bajcsyban
Szulesfelkesziton azt mondtak ket hozzatartozom lehet benn
. hat majd kiderul :)
26hkm
7/14 anonim válasza:
Szia Nekem nem volt fogadott orvosom. szulesnel nallam benn volt anyukam es a parom is. nagynenemnel szinten benn volt 2 szemely. szerintem korhaz valogatja.
8/14 anonim válasza:
szerintem probalj meg beszelni a korhazba az egyik szulesznovel hogy van e ra lehetoseg hogy 2 szemelyel menj be.
9/14 anonim válasza:
Istvánba szültem, ketten voltak velem, a párom és az édesanyám. Én nem is kérdeztem senkit, hogy ott lehetnek e mind a ketten, de senki se szólt egy szót se miatta.
10/14 anonim válasza:
Korhaza válogatja . Nálunk Siofokon csak 1szemely lehetett bent. De ok valtogathattak egymast kedvükre :-)
En meg azt nem ertem ,h hallottam már olyat ,h az apuka bent volt a mutoben csaszarkor . Tenyleg van ilyen?????
En rosszul lennek ha egy csaszart kéne végignéznem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!