Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Okozott e valakinél problémát...

Okozott e valakinél problémát a mióma terhesség alatt vagy szülésnél?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Szió!

Nálunk a férjem Unokatesójának volt miómája. Az első babájánál (most már 5.éves) semmi gond nem volt,sőt 4 kg felett volt a súlya(persze nem emiatt).

A második babájánál nagyobb lett a mióma,ezért a pocakja jó nagyra nőt,de a babának nem maradt olyan sok helye(bár ő is normális súllyal 3,3-mal született)-ő most már 2 éves.Szóval Neki hála az égnek nem okozott problémát. Remélem Neked sem fog gondot okozni.

38 hetes kismama

2010. jan. 19. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Mikor alakult ki? Nekem soha nem volt, a 12. hétben voltam, amikor közölték, hogy van ilyenem. Állítólag a terheshormonoktól is kialakulhat, és a szoptatáskor visszahúzódik. Én is kicsit megijedtem, mert azt olvastam, hogy a babánál nagyobb ütemben is nőhet, meg nem hagyja nőni a gyereket, vagy befordulni. De szerencsére nekem semmi ilyen bajom nem volt, a baba most 37. hetes, 3, 8 kg és fejvégű.

Egyébként nekem azt mondták, hogy teherbeesni nehezebb, mert nem tud megtapadni, de később ritka vele a gond. Uh-n folyton nézik, hogy hogyan nő, ha nem tud tőle a baba megfordulni, akkor max. császár.

2010. jan. 20. 00:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm4 Nem tudni mikor alakult ki , de az első babánál nem okzott gondot, nekem is azt mondták, hogy a terhesség alatt nőlhet. a fiam most 16hós és még szoptatom, azóta nem nézték meg, de lassan tervezzük a 2. A dokim egyébbként azzt ajánlotta ne egyek édességet mert az is befojásolja a növekedését.
2010. jan. 20. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha aggaszt nézesd meg uh-n. Ha szoptatsz, lehet, hogy már el is múlt. Sok nőnek van egyébként 30 felett, ha nem növekszik vagy nem fáj, nem nagyon szoktak vele foglalkozni.
2010. jan. 20. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!