Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki mostanában az...

Holysmoke kérdése:

Szült valaki mostanában az Sote 1. sz Női Klinikán Pesten?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi mit kell vinni.Meg ha esetleg valakinek ott volt programozott császárja azt a hányadik héten csinálták (kivárják a 40 hetet)Két éve szültem ott sürgősségi császárral de úgy hallottam változott a rendszer és úgy néz ki a második baba is császáros lesz :(
2014. szept. 18. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 2012 decemberében szültem programozott császárral. A dokim csak a karácsony miatt hozta előre a császárt pár nappal, hogy 24-re otthon legyünk. Így december 19-en volt meg a műtét, 25-re voltam kiirva. De amúgy ha nem jön közbe ünnep akkor megvarta volna a 40. hetet. Most 50-50% hogy csaszar lesz e vagy természetes szülés, sok mindentől függ. 33. Hetes vagyok, már mindenről érdeklődtem és nem változott szeri te azóta semmi mióta a kislányomat szültem. Mindent vinni kell neki, pelust, torlokendot, bodykat, sapkat. Polyaban vannak úgye a babak, ezért nem kell rugi csak ha már viszitek haza. De amúgy a császár időpontja és minden egyéb ami ehhez kapcsolódik az dokitol függ.
2014. szept. 18. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Most márciusban szültem tervezett császárral 40. héten de előtte is bent feküdtem már.Doki függ mikorra ír ki s mikor van műtő.Vinni műtét napjára vizet betétet bugyit vagy bugyipelenkát pogácsa tea köntös papucs tisztálkodási szerek.

38. hét előtt ha nem muszáj se nem indítanak se nem műtenek ez az új protokoll állítólag.

2014. szept. 18. 13:10
 3/3 anonim válasza:

Én 2013 júniusában szültem ott, de nem császárral, így arról nem tudok nyilatkozni. A babának kell vinni pelenkát és törlőkendőt(köldökcsonk ápoláshoz adtak mindent, és popsikrém is volt), minden este kapott tiszta bodyt, csak akkor kellett neki saját ruha, amikor hazahoztuk.

Magadnak meg mindent vigyél, és szerezz valakit, aki hordja az ennivalót, mert az nálunk nem volt túl baráti.

2014. szept. 23. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!