Szült valaki mostanában a debreceni klinikán?
Igazad van nem ezt kérdezted!Akkor leírom másképp!
Az ápolónők szemetek,mind egytől egyig!
Semmibe sem segítenek,büdös nekik a munka.Ha nem tudsz szoptatni,akkor máris szar anya vagy.Ha rájuk bíznád kicsit,mert fürödni szeretnél,akkor meg minek neked gyerek,ha nem törődsz vele!Ha császármetszés után nem bírsz felkelni,akkor rád mondják,hogy anyuka lusta,tessék mozogni és még sorolhatnám.
Ha nincs fogadott dokid,akkor addig hagynak vajúdni,amig bele nem döglesz.A kutya nem néz rád,és nem is foglalkozik veled.Ha a fájdalomtól üvöltesz és szeretnél kérni egy kis fájdalomcsillapítót,akkor közlik veled,hogy na de anyuka még nem is szülünk ez még semmi,tessék pihenni.
Ja és hogy ezeket honnan tudom?Én is ott dolgoztam,de az ilyen munkamorál és szemét kollégák miatt felmondtam!
És hogy miért ajánlom a Kenézyt?Ott szültem 1 éve.Nagyon kedves volt mindenki,segítőkész nővérek,figyelték hogyan szoptatunk,segítettek ha nem ment.Sőt kimehettünk hozzájuk,lefejték a tejcsinket és úgy adták a picinek.
Éjjel nagyon fájt a gátsebem,megnyomtam a nővérhívót az ágyban,szaladtak is kérdezték mi baj.Mondtam,hogy fájdalomcsillapítót kérhetnék, mert nagyon fáj.Hozták is azonnal!
Szóval ég és föld a kettő!
Remélem mostmár kielégítő volt a válaszom!?
*3 nálunk is ilyen a kórház (megyeszékhely)szinte pontról pontra!
amúgy nekem egy ismerősöm a debrecenin volt, nem mesélt sejót se rosszat, szóval őt nem fogta meg semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!