Szülés előtt mindenki kap beöntést és mindenkit borotválnak?
Figyelt kérdés
Ha pl.: valaki fájásokkal megy be a kórházba akkor mindenképp túlesik ezeken? Akkor is ha pl alig evett aznap vagy hasmenése volt? Vagy akkor is borotválják ha csak kicsit szörös alul valaki vagy épp hogy borostás? És minden esetben kötnek be infúziót?2014. szept. 15. 21:14
11/11 anonim válasza:
biztosan ez is kórházfüggő. Nekem volt mind a 2. De egyik sem volt fájdalmas..Pedig már a fájások közben kaptam, átküdtek egy másik helyiségbe, s ott. Utána nyugodtan lezuhanyozhattam. Bár szülés közben nem hiszem h. a székletet vissza tudnád tartani, de ez ugyanolyan természetes
Ez még 2010 es élmény milyen régen is volt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!