Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha menni kell a kórházba...

Ha menni kell a kórházba Szerintetek fogok tudni vezetni? Volt olyan aki igy ment be?

Figyelt kérdés
A Férjem jon velem, de most gipszelve van a keze, nekem kellene vezetni.
2014. szept. 14. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
A sógornőm így jutott el szülni Budapestről Dunaújvárosba. De a lényeg, hogy akkor indulj el, ha biztonságban érzed magad így! Mentő, taxi?
2014. szept. 14. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam volna fájások közben vezetni.
2014. szept. 14. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Háááát... én kétszer szültem, fájásokkal mentünk be, kb. 7-5 percesekkel. Az elsőnél a magzatvíz is elfolyt.

Én biztos, hogy nem tudtam volna vezetni, mert ha már fáj, akkor nagyon fáj. Csak a légzésemre és "belülre" tudtam figyelni, ráadásul az elsőnél minden egyes fájásnál még magzatvíz is jött.

Szerintem nagyon veszélyes, én nem tenném. Inkább kérjetek meg valakit, aki tud vezetni, hogy vigyen be benneteket vagy taxi.

2014. szept. 14. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Bocsi, de drasztikus leszek. Ha rád jön a görcs vezetés közben, akkor nem azzal fogsz foglalkozni, hogy megadd az elsőbbséget. Ne veszélyeztesd hármótok életét, mert gondolom szeretnétek látni az újszülöttet. A többi közlekedő biztonságáról nem is beszélve. Keressetek más megoldást.
2014. szept. 14. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Óriási nagy felelőtlenség. Én büntetném, ha rendőr lennék, ne haragudj. Én vezettem a terhességem alatt, úgyis, hogy egy hülye belém jött egyszer, és baleseteztem. De eszembe sem jutott volna, hogy a magzatvízelfolyása után vezessek, pedig totálisan jól voltam, nagyon enyhe görcseim voltak akkor még, így tudtam volna vezetni. De ezt nem tudhattam előre. Akár hirtelen nagyon erős görcseim is lehettek volna, és akkor mi van, ha éppen egy olyan közlekedési helyzetbe kerülök, amikor szükségem van a figyelmemre. Nem tudom, hogy mennyire van gipszben a férjed keze, de az édesapámnak volt eltörve az alkarja, simán vezetett, nem akadályozta semmiben. A két rossz közül még az a kisebbik, ha ő vezet. Te semmiképp ne vezess. Kérjetek meg valakit a családból, szomszédot, barátot, havert, vagy hívjatok taxit, de eszedbe ne jusson volán mögé ülni, még akkor se, ha teljesen jól vagy. Nekem is hirtelen váltak brutál erőssé a görcseim, annyira, hogy még a nevemet se tudtam volna megmondani hirtelen, nemhogy azt tudjam, hol van a fék, meg gázpedál, de én akkor már a kórházban voltam egy órája.
2014. szept. 14. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

Fájásoktól függ, de ezt tuti érezni fogod.

Fájások közben nem tudsz vezetni, egyébként ha még nem sűrűek, akkor igen.

Nekem nem voltak fájások, de ki volt nyílva a méhszáj, a vizsgálaton mondta ki az orvos, hogy beindul a szülés egy két órán belül és sajnos még haza kellett jönnöm, aztán nagyon sietni vissza. Mikor beindultak a fájások is, a szülőszobán, már járni sem voltam képes. Szerintem hívj taxit, ha nagyon közel érzed, akkor mentőt.

2014. szept. 14. 23:48
 7/9 anonim ***** válasza:

mindenképp mentőt hívnék! (bár ha a férjed keze nem L alakban van gipszelve,sztem tudna vezetni.)

nekem rögtön 2-3 percesekkel indultak a fájások,amikor fájt,a szememet sem tudtam kinyitni,levegőt sem tudtam venni. így biztos nem tudtam volna vezetni. (bár jogsim nincs :) )

2014. szept. 15. 06:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Persze nem leszek felelőtlen, megoldjuk másképp ha menni kell. Ez csak egy kérdés volt.
2014. szept. 15. 07:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy kézzel vezetni is biztonságosabb szerintem! ... persze azért ne próbáljátok meg. Jó szülést! :)
2014. szept. 15. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!