Kinek h ment az első pár hét segítség nélkül?
írj össze olyan ételeket,amiket 2 vagy akár 3 napig lehet enni.Például a savanyúkáposzta husival,4-5 nap múlva még talán finomabb mint frissen,vagy gulyásleves,jó kiadós ételek,amik elállnak,így hetente csak 2szer 3szor kell főznöd és ez mind olyan kaja ami mellett nem kell ott állni végig.Vagy hús,amit bedobsz a sütőbe,mellé pár szem krumpli... Írd össze és menni fog :D
Ja,és nekem ha tele a hűtő,kirakom a kaját az udvarra,lefedve,vagy a teraszra,éjjel a 0-2 fokban nem lesz baja
Szia! egy menü házhoz-szállítással kb 500 ft itt a mi városunkban, ha a férjednek is rendelsz akkor is 5000ft/hét, kizárt dolog hogy ennyiből egy hétre minden nap tudjál főzni két fogást mindannyitoknak, szóval azért csak gondolkozz el mégis ezen a kajarendelésen.
A többi házimunkát hagyd a fenébe, majd a férjed kiporszívózik hétvégén vagy valamelyik nap munka után, fél óra alatt összecsapja, majd rendesen kitakarítasz ha már lesz segítséged. Mosást a gép megcsinálja, a vasalást nem lehet elodázni újszülött mellett sajna, de ha minden mosás után ki is vasalsz akkor negyed óra alatt megvan az a pár gyerekruha, férfipóló.... te meg úgysem nagyon mész sehova vasalt ruciban:)Sokan vagyunk segítség nélkül, de néhány hétig sz@rd le a házimunkát, pihenj sokat az a legfontosabb.
Nekem sem volt semmi segítségem, első baba, a szülés előtt pár héttel költöztünk egy idegen városba. Pénteken hazajöttünk, hétfőn már ugyan úgy volt minden mint a baba előtt. Főzés mosás stb...
Ne aggódj a kicsik még annyit alszanak napközben, hogy mindenre jut idő mellettük. Jó baba várást!!
Én főztem,friss az élmény,mert alig múlt 1 hónapos a lányom.A főzés kikapcsol...tudod,nemtudom láttad a a Pincérlány-édesen is csípős c. filmet...én azt érzem főzésnél mint a csaj a pitekészítésél ^^
2-3 napra előre megtudok főzni,ha valami nem jött össze,akkor mamim főz(nyut és anyukám nem akarom terhelni mert dolgoznak).
A mosógép kimos helyettem, vasalni nem szoktam csak ha felakarom venni amit felakarok ^^
A takarítás meg...hát az az egy amit még nem találtam ki,hogy csináljam,mert nem :) De megoldom:) Megy ez így is úgy is ne félj ^^
Nekem sem volt segítségem, ráadásul a lányom hasfájós volt, az első 6 hétben folyton sírt, szinte semmit sem aludt(unk). Hát, sokszor a határon voltam, hogy kiugrok az ablakon. Mi rendeltünk, igaz nagyon drága itt, de nem érdekelt. Kizárt dolog, hogy főzni tudtam volna, akár 3 naponta is. Enni, zuhanyozni sem tudtam tőle.
Végülis úgy döntöttem, ha sír, sír, nem tudok úgysem mit kezdeni vele, így vittem magammal mindenhova, beletettem a babahordozóba, úgy ettem, zuhanyoztam, ő meg ott bömbölt mellettem. De ölben ugyanúgy sírt, úgyhogy mindegy volt. Hát, elég idegtépő volt. A házimunkáról ne is beszéljünk, de hidd el a legkevésbé sem érdekelt. A mosógépbe bedobáltam a ruhákat, más nem volt meg. Akkor szörnyű volt, de most így utólag végülis elég rövid idő az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!