Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két császár után 3dik?

Két császár után 3dik?

Figyelt kérdés
Lehet e egyáltalán így még egy babát vállani? Persze orvosommal is fogok konzultálni de nagyon kíváncsi vagyok személyes tapasztalatokra is. Mekkora korkülömbséggel jött a pici a középsőhöz viszonyítva.
2014. szept. 13. 19:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyik ismerősömnek most volt a 4. csaszara. A gyerekek között 2 illetve 3 év van. Többet nem ajanlanak, de manapság a 4 csaszar már simán vállalható.
2014. szept. 13. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Allitolag a szules egyre egyszerubb, a csaszar egyre gazosabb. Nem a veszely miatt hanem csakis a fajdalom miatt irom. Nekem is 2 volt eddig. Elso ok, masodiknal a mutet utani ejszaka azt hittem meghalok a fajdalomtol.

A baratnomnek viszont 4 csaszarja volt, es azt mondta nekem, hogy 3at vallaljal csak be, mert a 4. utan majdnem belehalt a fajdalomba.

szoval, szerintem 3 oke, en is szivesen bevallaln Utoljara. Amugu a 2 kozott nekem csak 1,5 ev telt el.

2014. szept. 13. 20:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor megnyugodtam, hogy csak rajtunk múlik lesdz e harmadik babynk. :-)
2014. szept. 13. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért konzultálj orvossal, nem mindegy, hogy forrt össze az a seb.

Találhatsz olyan orvost is, aki két császár után is vállal természetes szülést, ha nincs egyéb kizáró ok.

2014. szept. 13. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekünk a nagy és a pici között pont 5 év van, kettejük között félúton született a középső gyerkőc.

Az első kettő császár között volt még 1 méhműtétem is, ugyanott vágtak, mint a császárnál és a zárómon is császármetszés szerepel. Így 5 éven belül volt 4 műtétem.

2014. szept. 13. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 4 volt, 8, 7, 3 és 1 évesek. Bevallom, az első volt a legnehezebb, a 4.- et már alig vettem észre a felépüléskor.
2014. szept. 13. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
2.5 év lesz a középső gyermekem és a mostani között. Eddig semmi nincs a császár helyével. De én itt a 3.-dik után megállok. El szeretném köttetni magam.
2014. szept. 13. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3 császárom volt, a harmadik ikrekkel. A gyermekeim kora: 6 év, 3.5 év, 3 hónap. Semmi gond nem volt a 3. szüléssel sem, a felépülés is egyre gyorsabb. Nekem az első fájt a legjobban és a legtovább. Egyedül az utófájások voltak intenzívebbek szoptatáskor az harmadiknál. Az orvosom azt mondta, akár lehetne negyedik is...bár nem valószínű, hogy lesz... :)
2014. szept. 14. 07:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy érdemes lenne megpróbálni. Én medence csontom áll úgy, hogy nem fért ki egyik gyerekem sem. Fiamnál olyan erős fájásaim voltak, hogy az orvosom azt mondta más megszül ennyi idő alatt.
2014. szept. 14. 09:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon bátornak tartom azt aki bevállalja, mivel rengeteg komplikáció és probléma lehet !!

Isten ne adja hogy nekem egyszer is császár legyen ,de nekem annyira nem számítana mivel az előző kettőt is simán szültem hála az égnek meg a genetikámnak!!

2014. szept. 14. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!