Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császárnál mit...

Programozott császárnál mit csinál a szülésznő?

Figyelt kérdés
Az egyik kórházról olvasgatok, meg ajánlott orvosokról stb. És valaki írta, hogy neki programozott császárja volt, az orvos xy volt, milyen jó volt, a szülésznő meg z és az is milyen jó volt. De programozott császárnál mi a fenét csinál a szülésznő?
2014. szept. 12. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Maximum áll a fejednél és bíztat.
2014. szept. 12. 00:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát én is kb. erre gondoltam, de azt hittem én vagyok a hülye. Pedig nagyon lelkesen ajánlja, hogy milyen jó szülésznője volt. :D
2014. szept. 12. 01:46
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Előkészít, elvonja a figyelmed, nyugtat. Nem elég?
2014. szept. 12. 06:03
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Katétert felhelyezi, beöntést ad, infúziót beköt, a babát ő viszi el miután kint van, és ő hozza vissza megmutatni, ő adja oda apukának. Nálam így volt. Sokan azért is fogadnak szülésznőt, mert hozzá jár már NST-kre is, így pl nem kell várakoznia a terhesgondozó előtt. Illetve császár után is ő figyel a kismamára; bemegy hozzá, segít amiben kell, segít neki először felállni, megmosakodni, segít a tejbelövellésnél is. Én nem fogadtam, nem is hiányzott. De ha vki igényli, és megfogadja, akkor ált. ezek a "szolgáltatások" beletartoznak. Egyik szobatársamnál is ez volt a helyzet.
2014. szept. 12. 07:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezeket értem. Bár ez egy magánkórháznál volt éppen, és ott pl. gyógytornász kelt fel meg kb. mindenre, amit felsoroltál van ember, szóval úgy főleg nem értettem, hogy mi értelme.
2014. szept. 12. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor én sem értem. Úgy tűnt a kérdésed általában vonatkozik a programozott császárokra.
2014. szept. 12. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül is általában is, mert nem tudtam elképzelni. Így, amit felsoroltál érthető. Bár annak a konkrét illetőnél végül is úgy sem. :)
2014. szept. 12. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!