Miután hazaviszem a babám először hova, mikor és milyen vizsgálatokra kell elvinnem?! 28 km
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 21:38
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Gondolom elmondanak mindent majd,de azért jó tudni bizonyos dolgokat előre.
Utolsónak,megkérdezhetem miért tagadtad meg a védőnőt?!
2010. jan. 19. 08:07
12/14 anonim válasza:
Hát nem bírtam őket már régebb óta, elvagyok én nélkülük is ha kell vmi ott van anyu aki 4 gyereket nevelt fel,szóval inkább nem kérek belöllük. Egyszerűen nem bírom őket elviselni.
13/14 anonim válasza:
Védőnő, gyerekorvos aznap kijött, mikor hazajöttünk. 1 hónaposan vittem először a védőbe méretni, majd utána havonta az oltásokra. A védőnő sem volt azóta, a gyerekorvossal is csak a tanácsadáson találkozunk, mikor beadja a szurit. 3 hónaposan kell(ett volna) vinni csípőszűrésre (nekünk erről elfelejtettek időben szólni, hogy hamarabb kérjünk időpontot, így majdnem 5 hónapos lesz a fiam, mikor megyünk). Hasi UH és koponya ct nekünk nem kell, pedig császáros baba.
14/14 anonim válasza:
Lányok, télidőben, infulenza-járványban 2-4 hetesen el kell vinni a rendelőbe a babát??? Ez durva :P Ki sem szabad még vinni ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!