Császár után sima szülés? Szerintetek? Volt akinek
sikerült?
Figyelt kérdés
16hós a fia és jön a tesó.félek hogy az is császár lesz...a fiammal 12 óra vajúdás után lett császár mert leesett a szívhangja.a második szerintetek lehet majd sima szülés?tapasztalatok?minden érdekel ezzel kapcsolatban
Kolleganőm is így szült, bár neki 10év telt el a két szülés között.
2014. szept. 10. 09:19
12/17 anonim válasza:
2009-ben sürgősségi császárral szültem meg az ikreimet, mert a méhem nem volt képes eléggé összehúzódni a babák kinyomásához. 2 évvel később természetes úton jött világra a harmadik babánk. A császár miatt nem kaphattam érzéstelenítést, hogy érezzem, ha bármi gond lenne a heggel, ill. a dokim és a szülésznőm is megnyugtatott, hogy azonnal a műtőbe tolnak, ha úgy látják, hogy nem megy minden a maga útján.
Ha az orvosod engedi és megbízol benne, nem kell félned a természetes szüléstől! Mindenesetre sok sikert és könnyű szülést kívánok!
3 gyermekes 31 hetes kismama
2014. szept. 10. 21:02
13/17 anonim válasza:
Nekem is császáros volt az első fiam, és hüvelyi úton született a második. Nagy élmény volt, hogy képes vagyok szülni, pedig nem volt könnyű. Szerintem mindenképp érdemes lenne megpróbálni, végső úton még mindig ott a császár...
2014. szept. 10. 21:53
14/17 anonim válasza:
Szia. Első babámat vákuummal szültem 8 éve, a másodikat 5 éve császárral, ezért programozott császárra volt a 3. terhességnél időpontom. 3. babám azonban úgy gondolta, hogy ő bizony előbb jön, mint a kiírt műtét, ezért sikerült hüvelyi úton megszületnie, mielőtt még a műtőbe tolhattak volna :)
2014. szept. 13. 22:04
15/17 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Látod te vagy az élő példa, hogy egy császár után már azonnal programozott császárt akarnak az orvosok, még annak a nőnek is, aki tud szülni.... Meg se próbálják, hogy hátha nem kell....
Inkább munkaidőben beírják a naptárba az időpontot, és megetetik az anyával, hogy muszáj, mert szétreped a méhe...
2014. szept. 16. 23:09
16/17 anonim válasza:
császár után szinte pont két évvel simán szültem. én 18 hónapot hallottam a minimum időnek a kettő szülés között.
2014. okt. 28. 07:15
17/17 anonim válasza:
barátnőm császár után 13 hónappal simán. császározni akarták, de előtte nap másik orvosnál simán megszült. (nem volt fogadott orvosa). Programozott császár lett volna téraránytalanság miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!