S. O. S valaki?

Figyelt kérdés
sziasztok!Július 26.án szültem, 2 hete már csak enyhe sárgás folyásom volt 1 hete pedig már semmi szine nem volt minden renben volt... tegnap reggelszexeltünk a párommal és ma este el kezdtem újra vérezni? szerintetek miért van ez? lehet nem kellett volna még? szoptatni nem szoptatok, de a tejem még nem apadt el teljesen szóval nem hinném hogy a menzeszem jött meg... volt valakinek hasonló????

2014. szept. 4. 22:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
38%

Tényleg jó lett volna megvárni a 6 hetes kontrollt. Ha nincs rendben minden odalent, egy felszálló fertőzéssel kipakolhatják a méhedet..de ennél rosszabb is történhet ritka esetben.

Irány a doki! És remélem minden rendben lesz veled.

2014. szept. 4. 22:55
 12/31 anonim ***** válasza:
72%
Egy korábbi vagyok. A mensid is megjöhetett amúgy. Teljesen változó, hogy kinek mikor jön meg újra.
2014. szept. 4. 23:02
 13/31 anonim ***** válasza:
8%

itt semmi nem normális

"sárga folyás" abszolut nem természetes

"tegnap szexeltünk" erről leírták a többiek, nem ismétlem

"nem szoptatok" minek szül az ilyen gyereket????jah gyógyszer..aha

2014. szept. 4. 23:20
 14/31 A kérdező kommentje:
elhiheted hogy nem jó kedvemből nem szoptatok, de mind1 is, nem magyarázkodom, és hogy miért szedek gyógyszert az legyen az én dolgom, azt monta a doki hogy a gyógyszer melett nem szabad szoptatnom ezt a védőnőm is megerősitette. De ennek a kérdésemhez semmi köze nincs is, majd ha szoptatási tanácsokat szeretnék kérni akkor majd teszek fel olyan kérdést is de most nem ez volt a kérdésem.. ennyi
2014. szept. 4. 23:30
 15/31 anonim ***** válasza:
85%

""nem szoptatok" minek szül az ilyen gyereket????jah gyógyszer..aha"

Ne haragudj bameg, de van olyan, akinek az élete múlik azon, amit szed. Sokra megy a gyerek, ha nem szedi az anyja, hogy tudja szoptatni, aztán bekrepál és nem hogy mell nem lesz a gyereknek de anya se.

2014. szept. 5. 01:52
 16/31 anonim ***** válasza:
12%
Már péntek van, jövő héttől hamarabb már úgy sem tudsz dokihoz menni. Nem hallottam még ilyet, de valóban megjöhetett, ha nem szoptatsz. Az abszolút normális lenne. Viszont szeretném megkérdezni, hogy milyen betegséged van, ha nem titok. Tehát a várandósság alatt is szedned kellett a gyógyszert és akkor lehetett. Vagy szülés után lett vmi?
2014. szept. 5. 08:33
 17/31 anonim ***** válasza:
53%
Lehet oka a sex is, azért szerintem nincs akkora baj.
2014. szept. 5. 08:54
 18/31 anonim ***** válasza:
46%

Nem értem miért kell valakit lehurrogni ,mikor nem is ez a része volt kérdés...

Lehet többet ártana a babának,ha szoptatná..

Azért az orvos+védőnő biztosan jobban tudja mit kell tegyen a kérdező,mint itt egy -két válaszoló..

A kérdésre visszatérve, próbálj meg minnél előbb elmenni orvoshoz,hogy rád nézzen minden rendben van-e.

Szerintem nem lesz gond,hamarabb jött lehet a menzesz mint gondolnád,és a szex indította be..

Kívánom a legjobbakat!

2014. szept. 5. 09:35
 19/31 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 5 hétig volt gyermekágyi vérzés . Azután 1 hét szünet . Majd megjött pont akkor mikor a nődokihoz mentem ott a váróteremben :D ő meg is erősítette hogy igen ez mensi... Namost en 7 hónapig szoptattam megis megjött 6. Héten... Szóval lehet mensi is az a vérzés. Arról nem is beszélve hogy mióta szültem a mensi nem jár görcsökkel.

A másik dolog nekem pl nem mondta az orvosom hogy csak a 6 hetes kontroll után lehet szexelni ... Azt mondtak hogy 6 hétig nincs szex nincs ulofurdo . Na ennyit erről. De mivel ne akartam semmit elkapni igy megvartam a kontrollt elmentem es kb a 8. Heten voltunk együtt ha nem később .

Ha elmész kontrollra az orvos megmondja mina helyzet !

2014. szept. 5. 11:02
 20/31 anonim ***** válasza:
3%
Az anyatejnél nincs fontosabb egy baba számára!Elég szomorú,hogy inkább szeded a gyógyszereket,még ilyenkor is fontosabbnak tartod magad mint a saját gyermeked.Gyönyörű anya vagy!!!
2014. szept. 5. 12:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!