István kórházban keresek olyan orvost, aki természetesnek veszi, hogy terhesség alatt is szoptatom a "nagy" gyermekem. Ismertek ilyet?
dr.Lengyel Máriát vagy dr.Bábinszki Ágotát próbáld meg.
Mindkettőjüket ismerem,egy-egy gyerkőcöt szültem náluk,és tudom,hogy eléggé termésezetes gondolkodásúak,nem hiszem,hogy ha nincs vmi eü. hátránya,ezen fent akadnának.
Ha kell elérhetőség,szívesen megírom
István kórházban több ilyen szemlétetű orvos van,viszont ma a kórház nem a legjobb
Ha ragaszkodsz a kórházhoz akkor a korábban említett dr.Bábinszki Ágota vagy dr.Boros Judit
Nem Pesten lakunk, de az István viszonylag könnyen megközelíthető innen, ezért gondoltam erre. A másik lényeges szempont a látogatás, elég kicsi lesz a korkülönbség, meg egyébként is, szeretném, ha nem lenne háromnapos elválás a szülés. Nyilván így sem egész nap lenne bent a fiam, de nem mindegy, hogy egy folyosón öt percig találkozunk, vagy megnézheti közelebbről a babát is, kicsit ráérősebben.
Bónusz jó, ha természetes szemléletű a kórház és az orvos (+ szülésznő).
Be lehet menni látogatáskor,nincsen üvegablakos variáció.
Viszont én 1,5 éve télen szültem és eléggé hideg volt,a csecsemősök nagyon bunkók,a gyerekorvosról sem mondhatok sok jót.Szülni nagyon jó ott,utána egy borzalom.
Szerintem az Istvánnak nagy előnye a szülés maga,mert tényleg alternatív szemléletű orvosok és szülésznők dolgoznak,utána viszont nagyon gáz..Van alapítványi szoba elvileg,gyakorlatilag hozzá nem lehet férni.
Megértelek abszolút.
Az a pér kórházi napot ki lehet bírni,még ha nem is a legkellemesebb.
Sokkal fontosabb,hogy a szülésnél megbízható,olyan orvost találjunk,aki támogat,szabad kezet ad(nekem fontos volt a gátvédelem,hogy ne legyenek beszorítva egy ágyba,legyenek alternatív lehetőségek),és ebben az István elég jó.
Magán valóban nem olcsó,kolléganőmtől és itt fórumon is hallottam már a Róbertről,ahol állítólag hasonló a szemlélet,és nagyon jók az orvosok,a kórház,csak hát nagyon drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!