Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 35 hetes vagyok, és 3 hete...

35 hetes vagyok, és 3 hete szinte nem alszom semmit. Mas is volt így?

Figyelt kérdés
Néha a csipőfájdalom miatt, Néha a bébi mozgása miatt, de leginkább az izgatottság miatt csak 20 perceket alszom. Félek kimerült leszek, ha itt lesz az idő. Napközben sem tudok pihenni, folyton agyalok a szülésen- első baba. Nagyon izgulok. Más is volt így? Mit tehetnék? Már néha sírni tudnék.
2014. aug. 29. 04:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, más is így van ezzel. A szülèsen ne agyalj, nem vèszes, s egèsz vègig arra gondolsz, h mindjàrt a kezedben tarthatod a babát. Nekem az elsõ babám indított szülès volt. Nst utàn a dokim azt mondta, h holnap szülünk. Egèsz èjszaka nem aludtam, na de a szülès utàn.... Tudsz hason aludni újra. :-) Nyugi mègegyszer, közel a terhessèg vège màr.
2014. aug. 29. 05:59
 2/8 anonim ***** válasza:

38 hetes vagyok és 32 hete alig alszom. Azt hiszem lepipáltalak :)

Mondjuk én nem aggódok a szülés miatt, egyszerűen a terhesség váltotta ki nálam ezt a nemalvást.

2014. aug. 29. 06:51
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem nem volt ilyen :-P

mondjuk némi esti ágyban torna simán megoldja a dolgot :-D

szal ha kívánod akkor szexeljetek és tuti jól alszol majd....

és ne stresszelj ennyit már, csak terhes vagy nem halálos beteg !

a szülés élettani folyamat hidd el túléled :-)

2014. aug. 29. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:
én elvileg ma töltöm a 34. hetet, eddig semmi problémám nem volt, de kb. 1-1.5 hete én is sokkal nehezebben alszom, nem találom a helyem, hason már régóta nem megy, de már az oldalamon sem, mindig zsibbad valahol. Nekem nem a csípőm, hanem a derekam fáj. Próbáltam már mindenhogy kipárnázva, párna nélkül, semmi, azt hiszem ezt a "kis" időt már ki kell bírni valahogy :) Pedig megmagyarázhatatlanul nem félek a szüléstől, legalábbis egyenlőre (1. baba) :)
2014. aug. 29. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is 35 hetes vagyok, kevésbé alszom jól, de azért sokat. Én pisilni kelek fel 3-4x, de mivel alapból éjszakai pisilős vagyok, ez nem zavar. Viszont a forgás éjszaka néha felébreszt, meg ha ugat a kutya.

Én nem félek a szüléstől! A titok: dúla! Minden kérdésemre válaszol, tapasztalt nő, tanultunk technikákat amiket majd alkalmazhatunk szülés közben. Én ettől vagyok teljesen nyugodt!

2014. aug. 29. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem 2 éves a fiam, a 35.hét körül már én sem tudtam aludni, - ez azóta is tart. Fel a fejjel citromfűteát ihatsz, olvass -ha ez elaltat, mert ezután nem lesz néhány évig időd rá.

Én 2 éve 5-6x kelek, meg lehet szokni a nemalvást, csak amikor kibújik a pici az át nem aludt éjszakák miatt nagyon kimerült leszel. (A szülés csak egy fél napos fájdalom, elmúlik). Nálunk azóta megszületett a kistesó is, ő 1 éves lesz - gondolhatod milyen kimerült vagyok... Jó babavárást.

2014. aug. 30. 21:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem:-)
2014. aug. 30. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen magamra ismertem...:-) Pont így vagyok én is.Utálom az éjszakákat. :-) 35 hkm.
2014. szept. 1. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!