Mit gondoltok bevállalnátok 5 gyereket? A párom szeretné.
A férjem szeretné. Én 3at gondoltam, most 4nél tartunk :-)
Hogy' a vége mennyi lesz, az kérdés.
Nagyon sok függ, hogy beválnak-e a terveink a jövőre nézve = lesz-e elég pénzünk a megfelelő jövő (iskola, ruha, kaja) biztosításához. Most úgy fest, igen.
Ráadásul nekünk lombikbabánk van és 31 leszek mindjárt, szóval sok függ attól is, hogy simán jön-e a tesó, vagy lombik lesz megint. És 35 éves koromig szeretnék szülni, utána már nem annyira, mert egyre nagyobb a kockázat.
Én 26 vagyok, a napokban született meg az első gyermekünk! :)
Nekem is és páromnak is 1-1 testvére van, de mi 3at tervezünk.
Szerintem többre nem lenne időnk és anyagi hátterünk, de a 3at mindenképpen szeretnénk!
Én eleinte kettőt akartam, aztán megszületett a fiam, és most már akármikor jöhetne tesó, ha megtehetnénk anyagilag, akkor akár öt is. Egyenlőre megállapodtunk háromban, de ki tudja:)
Nagyon szeretnék sok gyereket, bár kicsit én is tartok attól, hogy elég időt tudnék-e szánni rájuk, (egyenlőre a kisfiam is leszívja maximálisan az összes energiámat, pedig egyedül van:D), de te sokkal rutinosabb vagy, ha úgy érzed menne, vállald be! Sok boldogságot!
Mi a másodikat várjuk, az első 18 hónapos és legalább 3-at szeretnénk, de ha összejön, akkor természetesen örülnénk 4-5-6 gyereknek is akár.
Sokan említik az anyagiakat: persze, egy szinten fontos az is, de higgyétek el, nem azon függ egy gyerek boldogsága, hogy mennyi pénze van a szülőknek. A családi összetartás, béke és szeretet mindenért kárpótol. Ráadásul a szülők előbb-utóbb elmennek, milyen jó, ha ott vannak a testvérek!
Nekünk sem gazdagok a szüleink, dolgoztunk suli mellett, mégis olyan szép gyerekkorunk, ifjúkorunk volt! Voltunk nyaralni egyszer még a tengerparton is, de nem az a legemlékezetesebb számomra, sokkal inkább az, amikor szalonnát sütöttünk kinn a tanyán és apu harmonikázott, mi énekeltünk és millió hasonló élmény.
Ha szeretet van, minden van - és a sok gyerek az bizony sok boldogság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!