Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés után mennyi megy le...

A szülés után mennyi megy le a kg-ból a baba súlyán kívül?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ki hány kg-al lett terhes és mennyivel ment szűlni,ill. mennyi kg-t vesztett a szülés után közvetlen!És mennyi időbe telt a feleslegtől megszabadulni
2008. aug. 7. 14:03
 1/8 A kérdező kommentje:

* ??

Bocsi a végéről lemaradt.

2008. aug. 7. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 kg-t híztam a terhesség alatt, ebből 8 kg ment le szülés után, most lesz 4 hetes a kisfiam és még kb 5 kg van rajtam.
2008. aug. 7. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 kg-ot híztam (60-ról indultam és 78-cal mentem szülni). A szüléssel 7 kiló jött le rólam. Az azóta eltelt 4 hónapban pedig 5 kiló (az első pár hétben gyorsabban ment le, utána lelassult), és még mindig van rajtam 6 kiló plusz.
2008. aug. 7. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Számoljunk kicsit.Mondjuk szülsz egy 3 és fél kilós babát meg a magzatvíz azt hiszem az 1,5 liter de nem biztos meg a vér amit te vérzel hát egy 7-8 kg szerintem biztos lemegy a többi meg majd utánna szépen lassan.
2008. aug. 7. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 12kg-ot híztam, 80-ról 92-re. Császáros voltam, amire azt mondták a kórházba hogy császárosoknak csak annyi megy le amennyi a baba súlya, hát nekem le is ment mind. Aztán otthon megállt a súlyom. Most 17 hónapos a kislányom és én most az utóbbi hónapokban szedtem fel rendesen, rövid idő alatt sokat, nem tudom miért. Na jó ez nem ide tartozik.

Ne aggódj, úgy is le fog menni. Ha meg marad is vmi belőle, akkor is megérte mert ott a picid. A férjed meg ha szeret úgy fog szeretni ahogy vagy.

De szerintem nem lesz gond!

Ne aggódj, élvezd a terhességet!

2008. aug. 7. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Úgy értettem, hogy nekem nem csak a baba súlya, hanem az összes felszedett kg lement. Szerintem egyéni dolog ez mindenkinél.

2008. aug. 7. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:
11 hete szültem császárral. 62 kg -ról indult a a Babavárásom 80 kg-al mentem szülni és most 70 vagyok.
2008. aug. 8. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:
16 hete szültem 14 kg szedtem fel terhesség során,már az első 2 hétben lement 11kg azóta ez maradt.Szerintem kb 8kg a bébi meg minden.
2008. aug. 8. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!