Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van még itt valaki, akinek...

Van még itt valaki, akinek lejárt már az ideje?

Figyelt kérdés
Én hétfőre voltam kiírva, de semmi jele, hogy be akarna indulni a szülés. A méhszàj már hetek óta egy ujjnyira nyitva, de semmi. :/
2014. aug. 26. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. 21-re voltam kiírva, de még semmi. 2 naponta járok NST-re, a baba mozog, a méhszáj zárt, max. 1-2 rögzíthető összehúzódás van vizsgálatonként, a legtöbbet még nem is érzem. Viszont nagyon rosszul viselem már az időjárás változást, vizesedik a lábam, és a párom is egész nap dolgozik, hogy szabin lehessen az első 2 hétben, így a 2 évesem nem sok pihenést hagy. Szívesen túllennék már a dolgon :) Te hogy vagy?
2014. aug. 26. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem naponta kell járnom, mert nagyon kevés a víz a baba körül. A pihenés nem megoldható, mert nekem is van két öt éves mellette, szerencsére nem fektet be, mert a kórház mellett lakunk. Az nst nekem sem mutat semmit, ma volt először egy kicsi jósló, de nem is éreztem. Holnap lesz újra uh, ha ott nincs változás akkor a hét végéig vàrnak, mielőtt indítkàk.
2014. aug. 26. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
És a te 5 éveseid hol lesznek a szülés alatt? Mert nálunk apás szülés lesz, a szülőszobán ugye mégsem lehet bent a kicsi. A szüleink 100km-re laknak és még dolgoznak is. Nemrég költözünk ide, szóval barátok, ismerősök annyira még nincsenek. :/
2014. aug. 26. 20:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Az apjukkal, mert nagyszülők nincsenek, így ez most nem apás szülés lesz. Csak akkor tud bent lenni, ha akkor születik meg, mikor a kicsik oviban vannak.
2014. aug. 26. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!