Debrecenben a Kenézyben egy szülésért mennyit kell fizetni?
Figyelt kérdés
Vizsgálatokért ötezret szoktam adni a dokimnak, ha csak beír hármat. Cikinek tartom megkérdezni.2008. aug. 7. 11:05
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én is ott fogok szülni,a vizsgálatokért 5000-et szoktam adni, én 50.000-re gondoltam.
Jó lenne, ha mások is írnának, ez engem is érdekel.
2/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én is itt szeretnék szülni. Csatlakozom az előző hozzászólóhoz, bár vizsgálatonként nem sok egy kicsit az 5ezer forint? Én 14 hetes vagyok nem tudom hányszor fogok még menni szülésig, talán minden második vizsgálatnál is elegendő nem? A végén én is 50ezer ft-ot adnék. Boldog babavárást!
3/6 A kérdező kommentje:
Nem sok az egy kicsit? Én veszélyeztetett terhes vagyok, jelenleg 14 hetes és már hatszor voltam vizsgálaton.
2008. aug. 7. 20:53
4/6 anonim válasza:
Elég minden másodiknál is, nekem se mindig fogadja el az orvos.
Első hozzászóló
5/6 anonim válasza:
Helló!
Én két vagy három ezret adtam a vizsgálatoknál a szülésnél pedig 30 ezret.
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mivel tavaly írtam ki a kérdést, azóta már nyolc hónapos a pici fiam. Vizsgálatokért végül hármat /úgy éreztem az öt már sok/, szülésért 25-öt adtam. Kérdezgettem a többieket is, mennyit adnak, ők nem adtak vizsgálatért, szülésért 50-et. Úgyhogy még velem így jobban is járt. Ja! Hat hetes vizsgálaton első voltam aki bement, nem volt hálátlan.
Boldog babavárást mindenkinek!!!
2009. okt. 15. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!