Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Segítség! Nagyon izgulok! Ez...

Segítség! Nagyon izgulok! Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

39 hetes vagyok, és tegnap éjszaka életemben elösször jósló fájásaim voltak. Legalábbis szerintem ez jósló volt. Persze megmondom őszintén akkor annyira eldönteni nem tudtam. Az az igazság, hogy fájt, de annyira nem mint ahogy szokták írni. És ráadásul elösször csak a hasam alja nyilalt, egy kicsit a combomba, és csak a jobb oldalon. A derekam nem fájt, és nem igazán volt mensi szerű sem a fájdalom. Elösször ráadásul csak bizonyos testhelyzetekben, pld ha lefeküdtem. Utána már akkor is jött néha ha álltam. Sokszor kellett 3-szor wc-re is mentem (persze ekkor már jött a pánik). Aztán végülis éjszaka 3-kor vettem egy fürdőt, és nem mondom, hogy elmúlt teljesen abban a pillanatban, de lefeküdtem és el tudtam aludni. Most nincs semmi, nem érzem magam valami jól, fáj a fejem, egy kicsit hasmenéses érzésem is van, de szerintem nagyon izgulok, nem fáj semmim, még a nyákdugóm sem ment el, semmi extra, sőt azt vettem észre, hogy a hasam feljebb van egy kicsit!

Szerintetek ez jósló volt, vagy csak valamit rendezkedtt a fiam odabennt? És most az izgalomtól lehetek ilyen? Egyedül vagyok itthon, és lehet, hogy ez miatt is jobban izgulok. Tényleg fog annyira fájni, hogy azt mondom most menni kell??????? Írjatok nekem!!

2010. jan. 16. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen ha eljön az idő fog annyira fájni, hogy akkor indulás. Remélem mindened össze van pakolva. És ha úgy érzed nem szabad pánikba esni, azonnal hívd az ügyeletet, vagy egyből a mentőt.
2010. jan. 16. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem anno a szülésznőm azt mondta,amíg el tudok aludni és mosolygok,addig az csak jósló volt.az igazit meg tudom majd különböztetnem.
2010. jan. 16. 11:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez már jósló volt. :)

De az igazitól megkülönböztethető. A valódi fájások rendszeres időközönként jelentkeznek, a has ill. méh tetejéről indulnak és megy le a has aljáig + derék és nem lehet becsapni egy kis fürdővel. A jósló meleg víz hatására elmúlik, míg az igazit felerősíti.

Viszont a 39. héten már gyakori jóslókra számíthatsz. A nyákdugó nem feltétlenül távozik, annak nincs sok jelentősége. Van akinek már a 33. héten nincs, van akinek pedig csak a szülőszobán távozik.

A hasmenés lehet az izgalomtól, de lehet a baba készülődésétől is. A szervezet oxytocint termel, ez erősíti majd a fájásokat és ettől lehet hasmenés is. :)

Egy biztos, lassan babázni fogsz. :)

Egy 3 éves és egy 2 hónapos gyerek anyukája aki szülésznő. ;)

2010. jan. 16. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont igy volt- már lassan 5 honapja szültem.1héttel tulhordtam a babámat.Hétvége volt és jöttek a joslofájások Én sem tudtam hogy azok de bizonyos idöközönként jöttek és abbol gondoltam hogy az.Hol erösebb hol gyengébb.Hajnal 2körul felhivtam a fogadott szülésznömet és azt mondta hogy zuhanyozzak ugy félorát főleg a hasamat és ha elmulik akkor az csak josló.Nekem elmult el is tudtam aludni, másnap mentem a korházba és meginditották a szülést.Hát az igazi fájásoknak semmi közük nincs a joslófájáshoz-azok már tényleg fájnak... Szerintem nemsokára itt az idöd:)A lényeg ne izgulj inkább hivd fel a szülészetet ha ez megnyugtat:)Könnyü szülést-4,5 hos fiu anyukája.
2010. jan. 16. 11:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2010. jan. 16. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
bocsi az offért, de 11:16-os, felvehetem veled valahogy a kapcsolatot? lenne pár kérdésem hozzád! köszi
2010. jan. 16. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg tudsz privit írni, nem tiltottam le azt a funkciót. :) Legalább is valaki ár írt nekem, tehát elvileg lehet. :)
2010. jan. 16. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!!

Az éjjel én is pont ugyanúgy jártam,mint Te!Én is csak a jobb oldalamon görcsölgettem,a fürdés nálam is segített.

Én is megijedtem rendesen,hogy mi lehetett...Lehet az is,hogy az időjárás is játszadozik velünk?

37+6 hetes

2010. jan. 16. 14:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Utolsó válaszoló!

Igen, lehet, hogy az időjárás is beleszól a dologba, mert azóta szerencsére semmi "gyanús" jelet nem érzek. Viszont a Babám nagyon aktív lett. Könnyű szülést majd Nektek, meg Mindenkinek, és jó egészséget!

2010. jan. 17. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!