Segítség! Nagyon izgulok! Ez jelenthet valamit?
39 hetes vagyok, és tegnap éjszaka életemben elösször jósló fájásaim voltak. Legalábbis szerintem ez jósló volt. Persze megmondom őszintén akkor annyira eldönteni nem tudtam. Az az igazság, hogy fájt, de annyira nem mint ahogy szokták írni. És ráadásul elösször csak a hasam alja nyilalt, egy kicsit a combomba, és csak a jobb oldalon. A derekam nem fájt, és nem igazán volt mensi szerű sem a fájdalom. Elösször ráadásul csak bizonyos testhelyzetekben, pld ha lefeküdtem. Utána már akkor is jött néha ha álltam. Sokszor kellett 3-szor wc-re is mentem (persze ekkor már jött a pánik). Aztán végülis éjszaka 3-kor vettem egy fürdőt, és nem mondom, hogy elmúlt teljesen abban a pillanatban, de lefeküdtem és el tudtam aludni. Most nincs semmi, nem érzem magam valami jól, fáj a fejem, egy kicsit hasmenéses érzésem is van, de szerintem nagyon izgulok, nem fáj semmim, még a nyákdugóm sem ment el, semmi extra, sőt azt vettem észre, hogy a hasam feljebb van egy kicsit!
Szerintetek ez jósló volt, vagy csak valamit rendezkedtt a fiam odabennt? És most az izgalomtól lehetek ilyen? Egyedül vagyok itthon, és lehet, hogy ez miatt is jobban izgulok. Tényleg fog annyira fájni, hogy azt mondom most menni kell??????? Írjatok nekem!!
Igen, ez már jósló volt. :)
De az igazitól megkülönböztethető. A valódi fájások rendszeres időközönként jelentkeznek, a has ill. méh tetejéről indulnak és megy le a has aljáig + derék és nem lehet becsapni egy kis fürdővel. A jósló meleg víz hatására elmúlik, míg az igazit felerősíti.
Viszont a 39. héten már gyakori jóslókra számíthatsz. A nyákdugó nem feltétlenül távozik, annak nincs sok jelentősége. Van akinek már a 33. héten nincs, van akinek pedig csak a szülőszobán távozik.
A hasmenés lehet az izgalomtól, de lehet a baba készülődésétől is. A szervezet oxytocint termel, ez erősíti majd a fájásokat és ettől lehet hasmenés is. :)
Egy biztos, lassan babázni fogsz. :)
Egy 3 éves és egy 2 hónapos gyerek anyukája aki szülésznő. ;)
Kedves Kérdező!!
Az éjjel én is pont ugyanúgy jártam,mint Te!Én is csak a jobb oldalamon görcsölgettem,a fürdés nálam is segített.
Én is megijedtem rendesen,hogy mi lehetett...Lehet az is,hogy az időjárás is játszadozik velünk?
37+6 hetes
Szia Kedves Utolsó válaszoló!
Igen, lehet, hogy az időjárás is beleszól a dologba, mert azóta szerencsére semmi "gyanús" jelet nem érzek. Viszont a Babám nagyon aktív lett. Könnyű szülést majd Nektek, meg Mindenkinek, és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!