Bocsi a hülye kérdésért, de nagyon izgulok ezért!?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy ha az első szülésnél az anyuka repedt illetve vágták is, akkor a második baba születésénél ugyanerre kell számítani? Úgy értem volt akinek olyan könnyen jött a második baba, hogy se vágás, se repedés nem volt a második szülésnél?2010. aug. 16. 15:38
1/10 anonim válasza:
A barátnőm úgy szülte az első babát, hogy harmadfokú repedéssel, plusz gátmetszéssel, menni alig bírt, a második babánál meg még gátmetszés sem kellett, pedig ugyanott szült, ugyanannál a dokinál, és szülésznőnél.
2/10 anonim válasza:
Szia!Nekem az elsőnél vágni kellet a másodiknál viszont gátvédelemmel szültem!:):)A két lány között 6 és fél év van.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors válaszokat, most megnyugodtam egy kicsit.:) A második baba gondolom kisebb is volt mint az első, ugye?
2010. aug. 16. 15:58
4/10 anonim válasza:
Nekem mindkét gyereknél vágtak, plusz repedtem is. Az elsőnél kívül-belül, a másodiknál csak kívül...
Mindkét baba óriás lett:)
5/10 anonim válasza:
A barátnőm első babája 3250g , a második babája pedig 3700g volt:D Első válaszoló voltam:)
6/10 anonim válasza:
Nekem az első szülésemnél gátmetszésem volt 4,3kg-os babával,a második szülésemnél nem volt se vágás se repedés 4,5-kg-os babával! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Akinek mind két babája óriási lett, attól kérdezném, hogy mennyi az az óriási? :)))
2010. aug. 16. 16:31
8/10 anonim válasza:
Első baba 3 óra volt, 4,12 kg, vágtak. Második 2 év múlva 4,3 kg, 1,5 óra alatt gátvédelemmel.
9/10 anonim válasza:
Már bocs az Off-ért, de megfigyelhető, hogy a 2. baba minimum 150-300 grammal nagyobb, mint az 1.
Ami számomra is kicsit kellemetlen lesz, hisz az 1. babóm is 4018 gramm lett, úgy hogy már kikakilta magát, amint kicsúszott a szülőútból,azaz még mérés előtt, így a 2. babóm legalább 4,5 kg lesz várhatóan.... :O
Örülnék, ha nem kéne vágni majd, de nem élem bele magam.
10/10 anonim válasza:
Ez nem szabályszerű, hogy a második nagyobb lesz. Nekem az első 3290 volt gátmetszéssel és belső sérülésekkel. A második 3080 grammal született gátvédelemmel. A második gyerekemnél csupán háromnegyed órával volt rövidebb a vajúdás és szülés időtartama. Mindkettővel este 10-kor kezdtem vajúdni. A fiam 5:45 perckor, a lányom 5:00-kor született. A védőnőm szerint a másodikat már igyekeznek gátvédelemmel intézni, ha minden jól megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!