Hatvani kórház szülészetéről van valakinek tapasztalata?
Köszi Neked is a választ. A te dokidról én is hallottam már az ilyen hozzáállást. Bízom benne, hogy Hajdú ott lesz. Szükségem van egy biztos pontra. Picit parázok.
Majd várom a beszámolókat!
Szia! Az első hozzászóló vagyok. Túl vagyok a nagy eseményen. MInden rendben volt, egészségesen, pár napja itthon vagyunk.
Én császárral szültem, elmondhatom, hogy az összes szülésznő, ápolónő - mind a nőgyógyászati részen, mind a szülészeten nagyon rendes volt.
A dokim is nagyon rendes volt, összességében meg vagyok elégedve. A szülőszobáról: a berendezés ugyanolyan, mint 7 évvel ezelőtt, a vajúdó elég kicsi, két ágy, egy bordásfal, tv, magnó és egy labda áll a szülő nő rendelkezésre. A hely annyira kicsi, hogy ha mondjuk többen is vajúdnak, gyakorlatilag nem férnek el. A szülőszobán két (függönnyel elválasztható) ágy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!