Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hatvani kórház szülészetéről...

Hatvani kórház szülészetéről van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 10:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi Neked is a választ. A te dokidról én is hallottam már az ilyen hozzáállást. Bízom benne, hogy Hajdú ott lesz. Szükségem van egy biztos pontra. Picit parázok.

Majd várom a beszámolókat!

2010. jan. 20. 21:27
 12/17 anonim ***** válasza:
13.59-es vaok,én is nála(Hajdú dr) szültem 4 éve,most is nála szeretnék,nagyon rendes.Ne parázz minden oké lesz,pozitiv gondolkodás,és gondolj a babóra az segitett 2x is nekem(amugy bennem is van egy kis drukk)Hogy biztassalak az 1. 6.5,a 2.szülés 4.5 óra alatt lezajlott.Mindkettőnél azt mondták hol van az még!Én pedig közöltem(2.nál)6-ra meglesz,5óra 23perckor megvolt.Amit én tudok javasolni nekem bevált ne feküdj ha nem muszály vajudás alatt,és a befelé figyelés nagyon fontos,és alevegő fájás alatt.Sok sikert hozzá,remélem szép élmény lesz mint nekem:)
2010. jan. 21. 15:15
 13/17 A kérdező kommentje:
lányok! Valakinek valami fejlemény? Megvannak már a picurok, vagy egyben vagytok még? Én a 37. hétbe léptem, közeleg az idő...
2010. febr. 12. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia! Az első hozzászóló vagyok. Túl vagyok a nagy eseményen. MInden rendben volt, egészségesen, pár napja itthon vagyunk.

Én császárral szültem, elmondhatom, hogy az összes szülésznő, ápolónő - mind a nőgyógyászati részen, mind a szülészeten nagyon rendes volt.

A dokim is nagyon rendes volt, összességében meg vagyok elégedve. A szülőszobáról: a berendezés ugyanolyan, mint 7 évvel ezelőtt, a vajúdó elég kicsi, két ágy, egy bordásfal, tv, magnó és egy labda áll a szülő nő rendelkezésre. A hely annyira kicsi, hogy ha mondjuk többen is vajúdnak, gyakorlatilag nem férnek el. A szülőszobán két (függönnyel elválasztható) ágy van.

2010. febr. 13. 22:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia!Utolsó előtti vagyok,jan. 30.-án megszületett a kisfiam.Inditani kellett magas vérnyomás toxémia miatt,nagyon rendes volt mindenki,a doki a szülésznők,3nap után itthon voltunk.A viszonyokhoz nincs mit hozzátennem,az előttem iró leirta már.Ez a szülésem is viszonylag gyors volt,mondjuk kaptam oxitocin infúziót,du fél 2-19.39ig vajudtam illetve szültem,a doki bent volt,ügyeletes volt.Kivánok neked szép szülést,minden jót jó babázást!
2010. febr. 15. 14:25
 16/17 A kérdező kommentje:
köszi lányok a beszámolókat. Jó babázást mindenkinek!
2010. febr. 15. 15:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Lányok, aki Hajdú dokinál szült, vittétek a babát a 6 hetes kontrollra hozzá? Szereti megnézni a babákat, vagy csak képet vigyek szerintetek? SOS kérdés, ma megyek.
2010. ápr. 19. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!