Hatvani kórház szülészetéről van valakinek tapasztalata?
Szia! Nekem 7 évvel ezelőtti tapasztalatom van. A szülésznők, a nővérek igazán rendesek, segytőkészek voltak. A férjem a vajúdás alatt sajnos nem jöhetett be, mert nem volt "papírunk" arról, hogy részt vettünk szülésfelkészítő tanfolyamon. Úgy tudom ez most is így van. Itt úgy látszik a helyi (belső) szabályok magasabb rendűek, mint az egészségügyi törvény, ami rögzíti a szülő nő jogait. Akkor, abban a helyzetben éppen nem érte meg vitatkozni....
Az akkori fogadott orvosomról (most is ő a főorvos) inkább nem mondok semmit, hónapokig hozzá jártam, fizettem rendesen, megbeszéltük, hogy hívom, ha itt az idő. Én hívtam, de fel sem vette a telefont, pedig komplikációk adódtak a szülés körül, sürgős császár lett a vége. Szerintem megbízhatatlan...
Löveyre gondolsz?
Amúgy én nem is akarok apás szülést.
Igen.
Én sem akaratam konkrétan apás szülést ( igazából a férjem sem) csak jó lett volna, ha a több órás vajúdás alatt bennt lehetett volna.
köszi a válaszod. Nekem nem ő az orvosom.
Igazából olyanok is érdekelnének, hogy milyen a szülőszoba, mit kell vinni a picurnak, és nekem. Adnak-e kórházi hálóinget, vagy sajátban lehetünk? Fájdalomcsillapítás, szülésznők, csecsemősök?
Bocsi, hogy idepofátlankodok, de miért te hívtad a dokit.
Én Kaposváron szültem, a kórházból az ügyeletes orvos hívta fel a dokimat. Vasárnap volt.
Jó nagy bunkó volt a dokid, hogy fel se vette.
köszi. Én márc 11-re vagyok kiírva. Gyűjtöm az infót:)
Várok még válaszokat. Már izgulok:) Első baba.
...a fogadott orvosomat még otthonról hívtam, mert így beszéltük meg, hgy keresem, egyébként a kórházból is hívták. De ez ma már mindegy...
A kérdésre visszatérve, rendes volt mindenki, az éppen bennt lévő orvosok is maximálisan. A babának akkor sem kellett vinni semmit, mindent adtak. Állatólag most sem kell pelenkát, popsitörlőt meg egyéb felszereléseket vinni, mint a nagy sztárkórházakban, Pesten. Pontosabb infókat is tudok majd Neked adni a tapasztalatokról, kb. két hét múlva. Január végére várjuk a kistestvért. Pihenj jókat az utolsó hetekben, könnyű és szép szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!