Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hatvani kórház szülészetéről...

Hatvani kórház szülészetéről van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 10:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 7 évvel ezelőtti tapasztalatom van. A szülésznők, a nővérek igazán rendesek, segytőkészek voltak. A férjem a vajúdás alatt sajnos nem jöhetett be, mert nem volt "papírunk" arról, hogy részt vettünk szülésfelkészítő tanfolyamon. Úgy tudom ez most is így van. Itt úgy látszik a helyi (belső) szabályok magasabb rendűek, mint az egészségügyi törvény, ami rögzíti a szülő nő jogait. Akkor, abban a helyzetben éppen nem érte meg vitatkozni....

Az akkori fogadott orvosomról (most is ő a főorvos) inkább nem mondok semmit, hónapokig hozzá jártam, fizettem rendesen, megbeszéltük, hogy hívom, ha itt az idő. Én hívtam, de fel sem vette a telefont, pedig komplikációk adódtak a szülés körül, sürgős császár lett a vége. Szerintem megbízhatatlan...

2010. jan. 16. 22:52
 2/17 A kérdező kommentje:

Löveyre gondolsz?

Amúgy én nem is akarok apás szülést.

2010. jan. 17. 14:20
 3/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Én sem akaratam konkrétan apás szülést ( igazából a férjem sem) csak jó lett volna, ha a több órás vajúdás alatt bennt lehetett volna.

2010. jan. 17. 18:12
 4/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszod. Nekem nem ő az orvosom.

Igazából olyanok is érdekelnének, hogy milyen a szülőszoba, mit kell vinni a picurnak, és nekem. Adnak-e kórházi hálóinget, vagy sajátban lehetünk? Fájdalomcsillapítás, szülésznők, csecsemősök?

2010. jan. 17. 22:20
 5/17 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy idepofátlankodok, de miért te hívtad a dokit.

Én Kaposváron szültem, a kórházból az ügyeletes orvos hívta fel a dokimat. Vasárnap volt.

Jó nagy bunkó volt a dokid, hogy fel se vette.

2010. jan. 18. 23:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Szia!Én 2x szültem Hatvanban,és most is ott fogok.14 és 4 évvel ezelőtt.A szülőszoba átlagos szerintem,vajudáshoz vannak eszközök,de én ezeket nem használtam mert nézték a fájásokat és ment az infúzió.Bekerülsz,megkérdezik ki a dokid ők értesitik,adatok vizsgálat beöntés borotva.A szülésnél rám hátul nyitott rucit adtak,az osztályon sajátba voltam már.Apás szüléshez kell a papir a felkészitésről.Bár van babás szoba én nem tudom milyen mert nem volt hely akkor mikor én szültem.A babónak csak hazamenős ruha kell amig bent van ők adják.Az ellátással meg voltam elégedve,mind a gyermekágyas mint az ujszülött részen,az orvossal is maximálisan.Hát dióhéjban ennyit:)
2010. jan. 19. 16:39
 7/17 A kérdező kommentje:

köszi. Én márc 11-re vagyok kiírva. Gyűjtöm az infót:)

Várok még válaszokat. Már izgulok:) Első baba.

2010. jan. 19. 22:21
 8/17 anonim ***** válasza:
ami még eszembe jutott+most tudtam meg:most az a divat hogy problémamentes esetben 3 napig kell élvezni a vendégséget(bár nekem mindkét lányom besárgult ugyhogy nem ringatom magam:))ha gond van persze nem raknak ki.Én február elejére vagyok kiirva,remélem nemsokára saját tapasztalatom lesz frissen is,addig is minden jót Nektek!
2010. jan. 20. 13:59
 9/17 A kérdező kommentje:
köszi, Nektek is minden jót,és könnyű szülést!
2010. jan. 20. 19:44
 10/17 anonim ***** válasza:

...a fogadott orvosomat még otthonról hívtam, mert így beszéltük meg, hgy keresem, egyébként a kórházból is hívták. De ez ma már mindegy...

A kérdésre visszatérve, rendes volt mindenki, az éppen bennt lévő orvosok is maximálisan. A babának akkor sem kellett vinni semmit, mindent adtak. Állatólag most sem kell pelenkát, popsitörlőt meg egyéb felszereléseket vinni, mint a nagy sztárkórházakban, Pesten. Pontosabb infókat is tudok majd Neked adni a tapasztalatokról, kb. két hét múlva. Január végére várjuk a kistestvért. Pihenj jókat az utolsó hetekben, könnyű és szép szülést kívánok.

2010. jan. 20. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!