A szülésznönek is kell adni pénzt (szoktak?)? Nem fogadott szülésznö aki épp ott van! Pécsen fogok szülni az édesanyák uti klinikán, ott mi a szokás? Toth tamás menyit kér a szülésér?
nem tudom aktuális-e még a kérdés, azért válaszolok, ha nem bánod. Én 2006 júliusában szültem nála, végig magánon jártam hozzá (ami akkor 4000 ft/alkalom volt), POSE-tól indult szülés, ami végül császárral ért véget. 20000 ft-ot adtam neki, amikor a varratokat szedte ki, mert úgy éreztem, hogy a magánrendeléssel a szülés egy részét is kifizetem, ezen kívül kapott még egy kb 10e ft értétű ajándékot (azt személyesebbnek éreztem a pénznél) és látszólag örült neki. A napokban fog születni a második babám, ha tehetném, most is őt választanám, nagyon elégedett voltam vele, a vajúdás alatt is szinte végig velünk volt (ez még a régi, függönyös szülőszoba), én inkább a szülésznőt nem láttam sokat (szerencsére, mert nem volt épp szimpi).
Könnyű szülést kívánok!(ha még nem vagy túl rajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!