Ha kevesebb a magzatvíz akkor meddig engedik a túlhordást?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 15:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem orvosfüggő, és az sem mindegy, mennyivel kevesebb a magzatvíz. Nálunk is kevesebb volt, de az orvos azt mondta, nem kell megijedni, terhesség vége felé így szokott lenni. Egy hetet hagyott volna rá, de végül magától indult a kiírt napon.
2/3 anonim válasza:
Amíg nem okoz gondot. Nekem 31. héttől volt kevesebb, így befektettek 2 hétre. Folyamatosan ctg-ztek, magzatvíz áramlást néztek, hogy ha gond van egyből császár. Amiután kiengedtek utána is gyakrabban volt ctg-m. Végül 40+5 napra született a kisfiam, természetes úton. egészséges, most 5 hónapos.
3/3 anonim válasza:
Nekem 24. héttől kevesebb volt a víz, a végéig folyamatosan csökkent. 40. hétre szinte nem volt már semmi víz a pici körül, ezért beindítottak szerencsére természetes úton szültem, a kicsi teljesen egészséges 1 hónapos kislány :)
Ha nem kritikusan kevés a szint, akkor hagyják, hogy magától induljon, és ugyanúgy járnak el mint norm. terhességnél max többet vizsgálnak majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!