Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kedden töltöm a 37 hetet! 2...

Kedden töltöm a 37 hetet! 2 napja ilyen kocsonyás nyálkás valamit vettem észre mikor pisilni voltam! Ez lehetett a nyákdugó? A derekam fáj és a hasam is egy kicsit, de nem görcsöl! Lehet nem sokáig húzom? ,

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen az a nyák dugó.

Nekem a 36.héten ment el,még is tulhordtama lányomat 6 nappal.

2010. jan. 15. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű a nyákdugó volt, de az akár hetekkel szülés előtt is távozhat, csak annyit jelent, hogy nyílik a méhszáj. Ettől még húzhatod sokáig.
2010. jan. 15. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom,nekem mikor a szülészeten távozott,és megláttam,nem jutott volna eszembe megkérdezni,hogy ez az volt e,mert egyértelmű volt.Az olyan valami,hogy ha az kijön,nem kevered össze semmivel,nem fogsz rákérdezni,hogy ez az e.Aztán te tudod.
2010. jan. 15. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az. Nekem pénteken jött a nyákdugó, vasárnap szültem. Minden terhesség (de nem szeretem ezt a szót) más.

Nyugi, tudni fogod, mikor jött el az idő!

2010. jan. 16. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehetett, én leginkább egy zselé állagú, áttetsző anyagnak láttam. Ha elmegy, még utána heteid is hátra lehetnek. Nekem mondjuk a szülés előtt másfél órával ment el a kórházban.
2010. jan. 16. 12:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Még egybe vagyunk!Eredetileg február elejére vok kiírva!De remélem még kibirja egy kicsit!
2010. jan. 16. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!