Szülés után eszedbe se fog jutni a pizsama, mert nem fogsz tudni belebújni - maradj a hálóingnél.
2010. jan. 15. 14:09
2/13 anonim válasza:
szerintem is hálóing - azt a 3 napot kibírod benne
főleg, hogy ez lesz a legkisebb problémád, mikor mindened fáj és ott lesz melletted a kisbabád
(nálunk Gyöngyösön még bugyit se lehetett hordani, különben leordította a fejedet az orvos!! na az gáz volt - a betétet a comjaiddal kellett összeszorítani és úgy totyogni, mint egy pingvin:S)
2010. jan. 15. 14:12
3/13 anonim válasza:
Igaz, én Budapesten szültem, de én is rövidnadrág+pólóban voltam mindkétszer, mert nem szeretek napközben pizsamában/hálóingben lenni, az olyan, mintha beteg lennék... És ahogy láttam, mindenki abban volt, amiben jól esett. Nem értem, hogy mit nem tolerálnának ezen?
Győrben van valami idióta házirend???
Egyébként a szoptatós hálóingeket sem szeretem, nem szeretek gombolgatni... A pólót csak felhúzom, és felcuppan a baba...
Jó szülést Neked!
2010. jan. 15. 14:14
4/13 A kérdező kommentje:
Győrben szült anyukák, írnátok? Első alkalommal igenis idegesített a hálóing, ezért kérdezem.
2010. jan. 15. 14:31
5/13 anonim válasza:
Micsoda kérdés... bennem ez a kérdés fel sem merült. Én is rövidnacis pizsiben leszek, mert utálom a hálóinget és nincs is, a szülésre is anyukám adott 1 hálóinget. Napközben meg melegítőben, mert a köntöst is utálom! Így voltam a fiamnál is 3 és fél éve és akkor sem szólt a kutya se ezért, abban vagy, ami jólesik! Bp. SoteII.
2010. jan. 15. 17:52
6/13 anonim válasza:
Csak határozottan! Abban leszel, amiben akarsz! vizsgálathoz úgyis vetkőzni kell, akkor tökmindegy, hogy bugyit vagy egy kisgatyát vagy hosszú nadrgot veszel le. Ne hagyd magad :) Nekem nincs hálóingem, kölcsön sem tudok kérni a méretem miatt, és valószínű, hogy fáznék is egy szál hálóingben, tehát nem abban leszek, akinek nem tetszik, azt sajnálom :P
2010. jan. 15. 18:28
7/13 anonim válasza:
Másfél éve szültem Győrben, első nap még bugyi sem, és a hálóingen kívül nem engedtek mást. Igazán ki lehet bírni azt a 3-4napot..(amúgy én sem hordok soha hálóinget, kizárólag szülésre vett anyukám 2-3 dbot.
2010. jan. 15. 20:27
8/13 anonim válasza:
Szia!Én csak hálóinges anyukákkal találkoztam,de nem mondta senki,hogy ne lehetne rövidnacis pizsamában lenni.Egyébként az tény,hogy iszonyú meleg van a győri kórházban!Mindenkinek könnyű szülést!2 hós babás anyuci
2010. jan. 15. 20:30
9/13 anonim válasza:
???
Minket meg sem vizsgáltak szülés után, ahogy rendbe tettek minket a szülőágyon úgy voltunk.
Ha valaki gatyában volt akkor abban volt, ha hálóing akkor abban, és bugyit is hordhattunk.
(Flór)
2010. jan. 15. 20:36
10/13 anonim válasza:
2008ban szültem
akkor csak hálóingesekkel találkoztam a folyosón,de szerintem abban vagy,amiben akarsz.ha nem lehetett volna,alapból szóltak volna-szerintem.
pár óra után átvettem a kórházit a sajátomra...és bugyi is volt rajtam.minden nap vizitkor csak (ott a szobában)letoltam és kész.
mondjuk én alapból hálóinges vagyok,és zavart volna a pizsi alsó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!