Szent Imre kórházban lehet csak szülésznőt fogadni?
Figyelt kérdés
Van fogadott orvosom, most szeretnék szülésznőt is fogadni a javaslatára viszont szólt hogy nem biztos hogy a szülésemnél ott tud lenni. Ha esetleg úgy adódna akkor lehet csak fogadott szülésnőm?2014. aug. 20. 13:29
1/3 anonim válasza:
Igen. Egyébként ott Tóth Irént jó szívvel ajánlom. Csokornyi komplikációt összeszedtem a szülésnél, a dokimmal együtt profin helyt állt (azt hiszem nekik köszönhetem, hogy se nekem, se a babának nem lett maradandó károsodása). Utána a gyerekágyas részlegen is rendszeresen látogatott, igyekezett minden kívánságomat teljesíteni/elintézni. Sokban megkönnyítette az ott töltött időt.
Amúgy az egész orvos/szülésznő fogadás nem hivatalos/legális szóval nyugodtan felfogadhatod akár csak az egyiket, akár a másikat.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megkérdezhetem hogy mikor szültél?
2014. aug. 20. 15:38
3/3 anonim válasza:
Én több szülésznővel is beszéltem telefonon, mind azt mondták, hogy az osztályvezető utasítása, hogy csak párban lehet fogadni (orvos+szülésznő) külön nem. Én is csak szülésznőt akartam fogadni, de nem mentek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!