Én a szülésem napján is vezettem, reggel még nem volt semmi, délután pedig már jelentkezett a lányom hogy megszületne. viszont a kórházba már a férjem vitt.
2010. jan. 14. 16:40
12/20 anonim válasza:
Én még a szülés előtti nap is vezettem, mentem Bp túlsó végére a kórházba ctg-re. Minden nap vezettem terhesen. A végén már nehezebb volt azért, főleg a jó kátyús utakon mindig bekeményedett a hasam. Azért a szülés nem indul meg olyan hirtelen, hogy ne lehetne vezetni. Legfeljebb félreállsz, ha jönnek a fájások, és kész. Ne izgulj :)
2010. jan. 14. 17:09
13/20 anonim válasza:
Én 37+3 hetesen szültem,de csak NST-re indultam aznap a khzba(kocsival,férjjel,én vezettem).Igaz,2 hete már én is nyitva voltam 2 ujjnyira.
2010. jan. 14. 19:05
14/20 anonim válasza:
Én a szülés megindulásáig vezetni fogok megint úgy nézz ki. Nekem 1 évesem van és ő is jön velem mindenhova. Apa, nagyszülők, barátok dolgoznak, csak a kórházban töltendő időkre van segítségem. Az előző terhességemnél a szülés előtti nap este még vezettem.
30 hetes km
2010. jan. 14. 20:59
15/20 anonim válasza:
Én 32 hetesen tanulok autót vezetni:)
Most azon izgulok, hogy betudjam fejezni szülésig....
2010. jan. 14. 22:18
16/20 anonim válasza:
35. hétben még úgy dolgozom, hogy 160km. oda, 160km. vissza az út. mondjuk egy héten csak kétszer megyek és a 36.hét után már nem :)
2010. jan. 15. 08:43
17/20 anonim válasza:
szia! én végig vezettem, meg szerintem ilyen rövid távolságon nem is gáz, csak a vége felé ha messzebbre mentem, megkértem a tesómat, hogy jöjjön velem arra az esetre, ha történne valami.
az elején mondjuk ha lehetett nem vezettem, mert folyton hánytam, így nehézkes lett volna pl. autópályán 10 percenként megállni hányni :) de amikor ez elmúlt, utána nem volt gond.
2010. jan. 15. 11:11
18/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a hozzászólását! Ezek szerint a többség bátran vezet!:) Azért akik hosszabb útra jártok, vigyázzatok!
Én már messzebbre nem megyek, mert az első babám is a kórháztól távol indult, és mire beértem, már rohantunk is a szülőszobára, össz. kb 2 óra alatt meglett. Most a második meg ugye elvileg még gyorsabban is jöhet.
2010. jan. 15. 11:58
19/20 anonim válasza:
Én a 30.hétig fértem a volán mögé, kicsi az autó, rövid a lábam, ha behúztam az ülést, akkor a hasam nem fért már el. Ha meg elfért, akkor a pedált nem értem el.
A húgom hosszabb lábú, más típus autóval szülés előtti napon még vezetett.
2010. jan. 16. 10:33
20/20 anonim válasza:
Bátran vezettem addig, amíg egy ökör belém nem jött hátulról fékezés nélkül.Állt a kocsisor, én voltam az utolsó:(Hozzáteszem, látta hogy kismama vagyok, és mégis elment.Ja, a többi autós is!Én meg ott álltam egyedül összetört autóval, és senki nem segített.Még a kórházba is csak pár óra múlva értem be, mert meg kellett várni a rendőröket amíg kiérnek, és végeznek a papírokkal.Örülök, hogy nem lett semmi baja a babámnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!