Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van a babákon, miután...

Mi van a babákon, miután megszületett? A kórházi napokra gondolok.

Figyelt kérdés
Lehet,hogy kicsit fura amit kérdezek...
2008. aug. 6. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a csecsmősök öltöztették minden nap, abba a ruhába, ami a kórházzé volt. Ezek teljesen jó, szinte új kisruhák voltak. Nagyon aranyosakat adtak mindig a babára. Ha esetleg napközben kifolyt a kaki vagy a pisi, akkor pedig kérhettél tiszta kisruhát.
2008. aug. 6. 09:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kórházba kell vinni a babának ruhát amit fürdetéskor ráadnak reggelente. Ha napközben koszos lesz akkor azt az anya cseréli.Úgyhogy az van rajta amit viszel neki..body, rugdalózó. szerintem a legtöbb helyen már nem kórházi ruhában vannak. Remélem a kérdésedre válaszoltam.
2008. aug. 6. 09:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan kórházak ahol saját ruhát használhatsz,én is ilyenben szültem.Kérdezd meg a kórházat.
2008. aug. 6. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk isa kórház adta a ruhát, hisz nem is lehetett velünk a baba. Csak szoptatásra hozzák ki, amúgy a csecsemősöknél van. Nálunk egy kising és pólya volt a divat. A lányomon azóta sem volt pólya, meg is jegyezték, de hát pólyában illik hazavinni a gyereket a kórházból. De én külön ezért nem vettem. Úgysem használtuk.

Orosháza

2008. aug. 6. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
nálunk Nyíregyházán a kórházban a kórház adta a ruhát, egy hosszú ujjú body volt rajta, azon pedig egy kis szövet, elöl kötős angolpólyaszerűség.
2008. aug. 6. 09:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Péterfybe is a kórház ad ruhát....

Mávba is a kórház ad...

2008. aug. 6. 11:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.A váci kórházban leszünk.
2008. aug. 6. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Sote II.-n is a kórház adja a ruhát.
2008. aug. 6. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!