Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy müködik manapság? Lehet...

Hogy müködik manapság? Lehet választani?

Figyelt kérdés
Ha valaki császárral szeretne szülni akkor megteheti? Van döntése ebben az anyának?

2014. aug. 12. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, és leírnád, hogy ennek mi az útja? Pszichológushoz is kell menni valamiféle bizonylatért? vagy fogadott orvoshoz kell menni?
2014. aug. 13. 12:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Az első gyermekemet természetes úton szültem, rohamszülés volt, életem legszörnyűbb élménye, és legbrutálisabb fájdalmával (pedig volt egy autóbalesetem, csontig hatoló lábszártraumával, és a vérveszteség miatt összeesett erekbe semmiféle fájdalomcsillapítót nem tudtak beadni, csak a kórházban, de az piskóta volt ehhez képest). Most várom a második gyermekemet a másfél éves múlt kislányom mellé, de ha a szülésre terelődik a szó, a vérnyomásom felmegy, az adrenalin szintem az egekben, remegni kezdek,

zsibbad a kezem, szédülök. Pánikroham szerű tüneteim lesznek. Fogadott orvosom van, megbeszéltem vele a dolgot, elmentem pszichológushoz, aki szerint is mérhetőek a tünetek. Az orvosom szerint így nem szabad belemenni, egy természetes szülésbe, a papíromon ezzel fogja indokolni a császármetszés szükségességét, gondolom mellékelve a pszichológus véleményét is. Nem tudom, egyébként is így megy e, ha nincs fogadott orvosod.

2014. aug. 13. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!