Ki mit érzett szülés után? 36 hkm
Végre vége.
Pihenni akarok.
Ezek voltak az első gondolataim,érzéseim,miután 14 óra vajúdás után végre megcsászároztak.
A következő pedig a félelem.
:)
nekem 4 ora vajjudast kovette a csaszar. az első 3 napban a gyogyulasra koncentraltam es igyekeztem annyit aludni amennyit lehet. aztan belazasodtam es meg 7 napot kellett bent töltenem. ez a 7 nap nagyon megviselt lelkileg. örömöt éreztem a baba miatt, de bánatot a honvágy miatt. meg egyfajta más lelki állapotot. talán a hormonok.miatt. félelmet attól, hogy megváltozom, megváltozik az életem, a viszonyom a férjemmel. tényleg tomboltak bennem az érzelmek, sokat sirtam. és még valami: ùgy éreztem a műtéttől elcsúfult a testem és már nem leszek többé szèp. azóta eltelt egy hónap. már sokkal jobban vagyok, minden nap egyre szebb, a kezdeti kaosz es
kimerültseg kezd eltünni a babó egyre szórakoztatobb :) a fenti érzéseek is kezdenek megszűnni, de még mindig nehéz szivvel gondoloj a korhazban töltott időre. a tanacsom, hogy vedd körül magad az első hetekben segitséggel, mindig legyenek melletted mert a szules és a szoptatás egész más lelki állapotba visz majd. embert próbAló, pedig én mindig is szikla erős voltam, de ez megtört :)
Az első után azt, hogy milyen hihetetlen, hogy megcsináltuk, flottul ment és minden oké. :)
A második után, hogy milyen irtó ügyes volt a lányom, és ha kell, szülök most azonnal még egyet. És hogy ha akárki bántani akarná, azt simán a két kezemmel megölöm. Meg hogy semmi bajom, nem is fáj semmim. :)
egy szintén 36 hetes kismama, aki úgy készül, hogy a harmadik szülése is szép lesz és könnyű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!