Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mit érzett szülés után? 36 hkm

Ki mit érzett szülés után? 36 hkm

Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 19:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Végre vége.

Pihenni akarok.

Ezek voltak az első gondolataim,érzéseim,miután 14 óra vajúdás után végre megcsászároztak.

A következő pedig a félelem.

:)

2014. aug. 10. 19:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
elsírtam magam, hogy végre itt van a babánk. Aztán meg nem tértem magamhoz, hogy hogy fájhatott ilyen brutál módon az egész.
2014. aug. 10. 20:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem 4 ora vajjudast kovette a csaszar. az első 3 napban a gyogyulasra koncentraltam es igyekeztem annyit aludni amennyit lehet. aztan belazasodtam es meg 7 napot kellett bent töltenem. ez a 7 nap nagyon megviselt lelkileg. örömöt éreztem a baba miatt, de bánatot a honvágy miatt. meg egyfajta más lelki állapotot. talán a hormonok.miatt. félelmet attól, hogy megváltozom, megváltozik az életem, a viszonyom a férjemmel. tényleg tomboltak bennem az érzelmek, sokat sirtam. és még valami: ùgy éreztem a műtéttől elcsúfult a testem és már nem leszek többé szèp. azóta eltelt egy hónap. már sokkal jobban vagyok, minden nap egyre szebb, a kezdeti kaosz es

kimerültseg kezd eltünni a babó egyre szórakoztatobb :) a fenti érzéseek is kezdenek megszűnni, de még mindig nehéz szivvel gondoloj a korhazban töltott időre. a tanacsom, hogy vedd körül magad az első hetekben segitséggel, mindig legyenek melletted mert a szules és a szoptatás egész más lelki állapotba visz majd. embert próbAló, pedig én mindig is szikla erős voltam, de ez megtört :)

2014. aug. 10. 20:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem, hogy már most kezdek begőzölni, pedig van még vissza 4 hét. Szerencsére a párom és a huga végig mellettem lesznek, a 2 család csak 1-1 napra
2014. aug. 10. 20:52
 5/17 anonim ***** válasza:
Azt,hogy végre kint van!!! Végig vittem a három terhességemet és iszonyú nehéz volt az utolsó két hét, mindnél nagy hasam volt. Örültem,hogy végre kibújtak...
2014. aug. 10. 21:01
 6/17 anonim ***** válasza:
Csalódást, indított szülésnél 9ora vajúdás borzasztó vajúdás után,ami a brutál adag oxi miatt rögtön és végig 3 percesek voltak, megcsaszaroztak. Rossz volt a felépülés, szenvedtem a szoptatással, és féltem hogy elrontom a gyereket! :)
2014. aug. 10. 21:36
 7/17 anonim ***** válasza:
Azt, h végre túl vagyok rajta. :)
2014. aug. 10. 22:19
 8/17 anonim ***** válasza:
az elsőnél 38 órát vajúdtam (ill.magzavíz elfolyásától kibújásig)- annyira gyenge voltam, h.nem bírtam megfogni a fiamat - utána 2 hónapig a vérképem miatt saját árnyékom voltam. Másodiknál csak 6 órát vajúdtam, de ugyanolyan gyenge voltam szintén 2 hónapig csak már 2 gyerekkel, háztartással, 0 segítséggel.
2014. aug. 10. 22:34
 9/17 anonim ***** válasza:
Azt hogy szeretnem meg atelni a szulest. Ugyan masfel napot vajudtam de csodalatos dolog volt. A szules loketet adott ra hogy szulesznonek tanuljak.
2014. aug. 10. 23:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Az első után azt, hogy milyen hihetetlen, hogy megcsináltuk, flottul ment és minden oké. :)

A második után, hogy milyen irtó ügyes volt a lányom, és ha kell, szülök most azonnal még egyet. És hogy ha akárki bántani akarná, azt simán a két kezemmel megölöm. Meg hogy semmi bajom, nem is fáj semmim. :)

egy szintén 36 hetes kismama, aki úgy készül, hogy a harmadik szülése is szép lesz és könnyű. :)

2014. aug. 11. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!