Budapesten melyik kórházban szültetek? Mi a tapasztalatok, véleményetek? Ki volt az orvosotok?
Róbert Klinika-dr.Timmermann Gábor.
Lassan 10 éve ő az orvosom,szakmailag és emberileg is kiváló,nem is találhatnék nála jobbat.
Bármikor elérhető,tárgylagos,segítőkész.
Egyébként az egész kórházat ajánlom,a csecsemőktől kezdve a takarítónőig bezárólag mindenki nagyon kedves
Én a dél-pestiben szültem, bár nem oda tartozom. Az orvosom miatt mentem oda, mert amikor elkezdtem hozzá járni, még a SOTE I-n volt, dr. Csatlós Éva.
Maximálisan meg voltam vele elégedve, és a szülésznővel is, aki nem fogadott volt. Az osztályos nővérek közül csak egy volt bunkó. A csecsemősök bármiben, és azonnal segítettek, ha kértem. Amikor szültem - 4 hónapja -, a szülőszobák is tele voltak, és az osztály is, front volt. Hozzátenném, hogy csak az orvosnak adtam pénzt, mert ugye fogadott volt.
Hogy gondolod megoldani? Budapesti mindenórások gyorsan elutaznak Debrecenbe, Nagykanizsára, hogy hátha valamelyik autópályán sikerül megszülni?
Te fogóval születtél, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!