Budapesten a SOTE II. Klinikán akik szültek, mik voltak a tapasztalatok?
Kb. 2 hónap múlva fogom az első babámat ott szülni, és szeretnék tanácsokat kérni, illetve tapasztalatokat olvasni, hogy tudjam, mire számítsak. Pl. hogy van-e fittball/bordásfal/kád, lehet-e enni és inni közben (ha igen, mit engednek meg), lehet-e sétálgatni közben stb.
Előre is nagyon köszönöm!
Szia! Rájöttem, hogy ezt a kérdést már a "szülés" témában lenne érdemesebb feltennem, ott kaptam rá 1 választ, még várom a többit. Itt tudod nyomon követni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Szia! Én szept. végére vagyok kiírva, van fogadott dokim, de szülésznőm még nem. El szeretnék menni egy szülőszoba látogatásra, és szeretnék fogadott szülésznővel szülni- megnyugtató lenne, ha tudnám, hogy tényleg ránk fog nézni a nagy napon.
Ha van új infom, megírom itt, jó? Ha esetleg tudsz a klinikáról, orvosokról, szülésznőkről, megírnád Te is? Köszi!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!