Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a nyákdudo? Tegnap...

Milyen a nyákdudo? Tegnap reggel átlátszo kocsonyás, nyúlos valami távozott belőlem, de azóta semmi. Ez lenne az? 37. hétben vagyok

Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy az volt! Nekem a szülést megelőző nap távozott a nyákdugó, de hallottam már olyat is, hogy jó pár nap eltelt a nyákdugó távozása és a szülés között.

Könnyű szülést neked!! 3 hónapos kisfiú anyukája

2008. aug. 5. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Igen lehetséges,hogy az!Sokan azt mondják,hogy olyan mint a vaniliapuding akiknél ilyen hamar távozik.Az én tapasztalatom ,hogy halványrózsaszínű volt és nemsokkal beindult a szülés.Sok sikert!
2008. aug. 5. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Ez biztos az volt!Nekem is ugyanilyen volt.Nekem 5 nappal előtte ment el, és szülésig folyamatosan.Pedig közben 3szor is indítottak túlhordás miatt, és mégis csak 5 napra rá szültem meg, bár akkor sem magától.Sajnos elég "erősen" vizsgált meg a doki, sztem nem véletlenül.Most 2. lúrkónál is azt várom, mikor megy el, mert akkor már tudom, nincs sok időm!

Egy 5 éves kisfiú anyukája, (most 35 hetes kismama)

2008. aug. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!