Császárnál miért kell teljesen meztelenül lenni? Miért nem lehet az anyukán egy melltartó?
szia!
Nem vagyok ingerült, csak érzékeltetni akartam, hogy miért lehetetlen otthoni ruhában szülni. A fertőzésveszély nagyon is reális!
Persze kórházi ruhát ahol adnak, az frissen kicsomagolt, tiszta, steril.
Meg szabad kérdezni, hogy milyen balesetetek volt? Nagyon durva ami veletek történt. Örülök, hogy rendbe jöttetek mind a ketten! :)
Rajtam volt kórházi hálóing, meg az a műtős sapi. Szerintem egyrészt fertőzés veszély miatt, más részt egy esetleges újraélesztés miatt nem lehet civil cucc az anyukán.
Mivel a vajúdóból vittek a műtőbe ìgy kórházi hálóing volt rajtam amit felhajtottak csak a mellemet takarta.Meg az egyik kezemet is beletekerték,hogy ne nyúlkáljak még véletlenül sem,a másik kezem meg ki volt kötve infúzió + vérnyomásmérő rajta.
Voltak kisebb műtéteim (térd és sípcsont) és ott is teljesen meztelenül kellett volna lenni.
15-ös vagyok
Császár miatt vittek műtőbe...
A kisműtéteim amik voltak ott is le kellett volna vennem a bugyit,de addig magyaráztam míg végül beleegyeztek maradhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!