Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál miért kell teljesen...

Császárnál miért kell teljesen meztelenül lenni? Miért nem lehet az anyukán egy melltartó?

Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 22:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Huh, kedves utolsó, ez nem semmi.
2014. aug. 5. 10:00
 12/17 anonim ***** válasza:

szia!

Nem vagyok ingerült, csak érzékeltetni akartam, hogy miért lehetetlen otthoni ruhában szülni. A fertőzésveszély nagyon is reális!

Persze kórházi ruhát ahol adnak, az frissen kicsomagolt, tiszta, steril.

2014. aug. 5. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Rajtam volt kórházi hálóing, plusz adtak egy műtős sapit a fejemre.
2014. aug. 5. 12:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Meg szabad kérdezni, hogy milyen balesetetek volt? Nagyon durva ami veletek történt. Örülök, hogy rendbe jöttetek mind a ketten! :)

Rajtam volt kórházi hálóing, meg az a műtős sapi. Szerintem egyrészt fertőzés veszély miatt, más részt egy esetleges újraélesztés miatt nem lehet civil cucc az anyukán.

2014. aug. 5. 14:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Mivel a vajúdóból vittek a műtőbe ìgy kórházi hálóing volt rajtam amit felhajtottak csak a mellemet takarta.Meg az egyik kezemet is beletekerték,hogy ne nyúlkáljak még véletlenül sem,a másik kezem meg ki volt kötve infúzió + vérnyomásmérő rajta.

Voltak kisebb műtéteim (térd és sípcsont) és ott is teljesen meztelenül kellett volna lenni.

2014. aug. 5. 22:03
 16/17 anonim ***** válasza:
A 15-shöz annyit tennék hozzá, hogy létezik olyan fogalom hogy kisműtét. Ez másik helységben is van, nem annyira steril mint a sima műtő. Pl abortuszt itt végeznek, nekem az emlőtályog műtétem volt ilyenben, simán maradhatott a bugyi pedig altattak (kb 20 perc lehetett saccra). A szülőszoba is hasonló lehet, nem annyira steril mint a műtő.
2014. aug. 8. 23:35
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok

Császár miatt vittek műtőbe...

A kisműtéteim amik voltak ott is le kellett volna vennem a bugyit,de addig magyaráztam míg végül beleegyeztek maradhat :)

2014. aug. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!