Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál miért kell teljesen...

Császárnál miért kell teljesen meztelenül lenni? Miért nem lehet az anyukán egy melltartó?

Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 22:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez egy műtét. Ha komplikáció lépne fel, ne a melltartóval kelljen bíbelődni, miközben már az újraélesztéssel kéne foglalkozniuk.
2014. aug. 4. 22:35
 2/17 anonim válasza:
100%
Mert itt egy operacióról van szó ahol nyitott seb mellett dolgoznak, mindennek ami a mutoben van sterilnek kell lennie. Nem lehet semmi olyan dolog a kozelben amitol egy seb megfertozodhet.
 3/17 anonim ***** válasza:
48%

Azért, mert nyílt hasi műtét, és a fertőzésveszély miatt nem vihetsz be ruhadarabot semmit. Gondolj bele, mennyi szennyeződés van egy olyan ruhán, ami nincs sterilizálva!

Ráadásul nehogy már szégyellős legyen egy szülő nő..

Nem szeretne senki egy jó kis hashártyagyulladást gennyes méhgyulladással és gyermekágyi lázzal fűszerezve szerintem!

4/17 anonim ***** válasza:
70%
Rajtam volt egy kórházi hálóing. Derékig feltűrve és köldökig kigombolva. És hogy ne érezzem magam totál csupasznak, kaptam a lábamra lábzsákot a fejemre pedig valami hajháló szerűséget.
2014. aug. 4. 22:37
 5/17 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as, mi ez az ingerültség?

Nem volt / lesz császárom, nem vagyok szégyenlős, szüléskor is pont lesz-tam, h ki bámul ott.

Csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem így hirtelen, ennyi.

De a válaszokat olvasva valóban, újraélesztésnél pl akadály a melltartó.

2014. aug. 4. 22:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam is volt kórházi hálóing.
2014. aug. 4. 23:16
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam kórházi hálóinget
2014. aug. 4. 23:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én rajtam is volt kórházi köpeny, de még a hajgumimat is kiszedették, mert vokt bene egy kis fém a két végén.
2014. aug. 4. 23:26
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Nekem s.csaszarom volt (balesett miatt). A csaszar alatt tobbszor is ujra elesztettek.

A mentoben minden ruhat levagtak rolam. A ferjem kezebe dobaltak bele.

Mivel nem nagyon voltam magamnal, igy elaltattak egybol, hogy ne a vagas fajdalmara terjek magamhoz, majd kapjak sokkot.

Hamar kiszedtek a fiunkat, de az en mutetem 4,5 orat vett igenybe.

Amig lent dolgoztak, fent mutottek. Amint lent vegeztek, gipszeltek a labam.

Amikor magamhoz tertem, kozolte a noverke, hogy jo par cso log ki a hasambol, stb.

Az orvos azt mondta, hogy buszke volt ram, amig megvartam, hogy kivegyek a gyereket es csak azutan omlott ossze a szervezetem.

Ennek mar lassan 8 eve. Durva, de mindent leszamitva, eletem egyik legszebb elmenye volt. :)

2014. aug. 5. 01:54
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Ja, es en a mutet utan se kaptam/vehettem fel ruhat, mert ba komplikacio adodott volna, akkor az jo par masodperces veszteseg lett volna. Tehat az eletembe is kerulhetett volna.

Ket hetig voltam az intenziven, ezutan vettek ki a csoveket, majd ra egy nap mulva vehettem fel haloinget.

Addig csak a ferjem latogathatott, senki mas.

Akkor tolta be a gyermekunket is.

2014. aug. 5. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!