Szerintetek melyiket érdemesebb fogadni, szülésznőt vagy orvost?
Szerintem ez tényleg azon múlik, hogy te hogy érzed jól magad. Én csak szülésznőt fogadtam, az ügyeletes doki amúgy is csak kitolásra jött be gyakorlatilag.
Nekem a szülésznő végezte az egész munkát, igazából másodszorra is ez lesz a leosztás:)
Én császárral fogok szülni, így dokim lesz, de ha simán szülnék, és megtehetem, mindenképp fogadnék mindkettőt.
A doki végigkíséri a terhességet, komplikációnál ő tud segíteni, ha esetleg mégis császár lesz a vége, akkor is jó, ha ismer már. A szülésznő pedig a gátvédelem miatt lenne fontos, le tud nyugtatni, ott van veled, nem vagy magadra hagyva vajúdás alatt - mert hiába a fogadott doki, ő nem fog ott ülni melletted.
Szóval ha megy, mindkettőt, ha nem, dokit, és egy már szült nő (anyuka, tesó, barátnő) is benn lehet veled, hogy meg tudjon nyugtatni.
7/17, valószínűleg lepontozott egy szülésznő! :D
Egyébként én is a dokira szavazok, eü-ben dolgozom, mindkét szakmára szükség van, és az lenne az ideális, ha az állam biztosítaná mindkettőt, és nem a betegnek kéne a saját pénztárcájából..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!