Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet még 22 hetes terhesen...

Lehet még 22 hetes terhesen szülésznőt választani?

Figyelt kérdés

A 11 kerben, a Szent Imrében fogok szülni ,remélem ,,nos a gondom az hogy 3. babánk lesz és megmondom őszintén félek a szüléstől illetve nem is attól hanem a gát varrásától!!

Mivel a lányommal el...ta a kedves dokibácsi a gátamat olyan szinten hogy mai napig egy kis helyen a gátam végében váladékozik ,és sokáig váladékozott szülés után is ,mivel hajnalban szültem és fáradt volt a doki!!

És most mivel utolsó szülésem lesz ,nem tervezünk több babát nagyon nem mindegy hogyan varrnak össze!!

Vagy nem tudom hogy működik ez!

Ha szülésznőt fogadok dokit is kell ?

Mert arra abszolut nincs pénzünk ,

arra gondoltam ha a szülés végén kell fizetni az jó lenne!!Előre is köszönöm

2014. jún. 18. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 38. héten lett szülésznőm, igaz nem a Szent Imrében, szóval fogadni tutira lehet.
2014. jún. 18. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:

A szülésznő ebben nem tud segíteni. Doki vághat, varrhat csak.

Ott szültem pár hete. A gátsebemet onnan tudom, hogy hol van, hogy kontrollon megmutatták. Egyáltalán nem éreztem, de a vágást sem.

Demeter dokit jó szívvel ajánlom, sebész is, ezért szépen varr. Nekem jó tapasztalatom van vele, jó szakembernek tartom. Ráadásul nagyon komplikált szülésem volt és profin levezette.

Szülésznők közül Tóth Irént javaslom ott.

2014. jún. 18. 22:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek de leginkább kedves 2. válaszolónak
2014. jún. 18. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk (Zalaegerszeg) a 32. hétig lehet szülésznőt választani.

De a harmadik gyereket simán megszülöd gátvédelemmel (nekem mindkét szülésem gátmetszés nélkül volt), és akkor nincs gond a varrogatással. Szóval szerintem olyan szülésznőt keress, aki profi a gátvédelemben, és a szülőszobára menet rögtön közöld a dokival is, hogy gátvédelemmel szeretnél szülni, illetve bátran mondd el neki, hogy milyen gondod lett a második szülés után.

2014. jún. 19. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként Demeterrel (és a szülésznővel) simán meg lehet beszélni, hogy próbáljátok meg a gátvédelmet, ha nem megy, akkor vágjon.

Én is rákérdeztem, mondta, hogy első szülésnél ritkán lehet elkerülni a gátmetszést, de az adott helyzetben meglátja majd.

Végül vákuum, méhlepény tépkedés kézzel,stb - a vágás volt a legkisebb bajom.

De utólag, már meggyógyulva se érzem a helyét. Ha kézzel odanyúlok, egy kis hegszerűséget tapintással érezni, de gondolom négy héttel szülés után még nem is végleges. Fájni egyáltalán nem fájt. Nyomásra se érzékeny.

Arról még nem tudok nyilatkozni, hogy "rendeltetésszerű használat" során hogy viselkedik, de pár hét múlva kiderül.

Foggal-körömmel azért ne ragaszkodj a gátvédelemhez, mert ha indokolt a vágás és nem ejtik meg, akkor viszont repedni fogsz, akár végig. Azt meg sokkal macerásabb összevarrni.

Bááár, én repedtem is (életmentettek, szóval ott nem tudtak finomkodni), de azt végképp nem érzem, csak mondták. Gondolom ügyesen varrtak össze.

2014. jún. 19. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát majd ez nagyon a jövő zenéje hogy egyáltalán felfogadjuk e az uram nem akarja!!!

Nincs pénzünk 2 gyerek mellett hagyni a szülésre 50.000-100.000ft ig ha az mondja ,különben is olyan rablásnak érzem ennyit elkérni!

De lehet bemegyek a kórházba és ha elcsípem a dokit megkérdezem ,hátha nem fog sokat kérni!!

2014. jún. 20. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!