Szülésznőt, vagy orvost érdemesebb fogadni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 22:30
1/9 anonim válasza:
Szülésznőt, mert ő van veled végig a szülésnél, a doki csak az utómunkálatokat végzi (gátmetszés esetén a varrás), ja és ő adja be a tágító injekciókat, és ő nézi, hogy mennyire tágulsz, de a szülésznő köti be az infúziót, figyeli az NST-t, vagy CTG-t, ő mondja mit hogyan csinálj...tehát mindenre ő figyel oda, és a szülést követően is az ő szárnyai alatt vagy. Remélem tudtam segíteni.
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom,én dokit fogadtam!
A dokim volt végig ,tényleg végig 4 óra hosszat velem a szülésznő csak be-be nézett mert nagy volt a hajtás!
3/9 anonim válasza:
Én dokira szavazok. Meg ugye ki tudja mi lesz a vége. Ha esetleg császár, akkor feleslegesen "dobtál ki az ablakon" annyi pénzt. Mert császárnál nem oszt és szoroz egy szülésznő. Viszont a doki, ha jó annál inkább jó, ha van!!!
5/9 anonim válasza:
Én mindkettőt fogadtam, a szülésznő volt ott végig, de amikor megérkezett a doki, az más érzés volt, rendesen megvizsgált, látszott, ő van képben leginkább, persze jó volt a szülésznő is, mert ő meg adta az alapbiztonságot, hosszabb ideig volt velünk. Viszont: nekem császár lett a végére, mert nem fordult be a baba feje a szülőcsatornába, és ugye most örülök, hogy volt fogadott dokim, gyönyörű a vágásom, és végig nagyon kedves volt, még az azt követő napokon is, a mai napig. Szóval más a funkciójuk egyszerűen.
7/9 anonim válasza:
Én is gondolkodtam, hohy fogadjaek e szülésznőt. Állítólag a 24. hétig lehet.
Utána kiderült, hogy a hátam miatt lehet, hogy csak császárral vállal be a dokim, úgyhogy most elbiztonytalanodtam. Ortopédsebészhez kell mennem, aki szakvéleményt ad, szülhetek e rendesen. Lehet, hogy addigra lecsúsziok a szülésznőről.
8/9 anonim válasza:
Nálunk csak úgy fogadhatsz szülésznőt, ha van fogadott dokid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!