Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől jöhet vér onnan ahonnan...

Mitől jöhet vér onnan ahonnan nem kellene?

Figyelt kérdés

3 hónapja szültem, természetesen, nemrég jött meg először, de mára elmúlt..

3 napja vettem észre hogy amikor a nagydolgomat intézem, rengeteg vér jön ki vele. élénk Piros, nem alvadt.

Aranyér nem lehet, mert a minap épp nem sikerült a dolog, de akkor is véreztem. És a hasam is fáj naponta többször. Mitől lehet?

2014. júl. 30. 12:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

a belső aranyér egy rafkós dolog, sokszor nincs is tünet a vérzésen kívűl (se fájdalom, se viszketés, még csak ki se tapintható).

végbélrepedés is lehet és az változó, hogy mennyire súlyos. nekem volt, szerencsére kicsi viszont az nekem fájt is rendesen, kaptam kenőcsöt és kúpot rá.

ezek fiatalon azért gyakoribbak mint a polip vagy a rák de mindenképpen meg kell nézetni

2014. júl. 30. 20:03
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! először is köszönöm a válaszokat.

Voltam a házorvosnál, megvizsgált, semmiféle aranyér probléma nincs, úgyhogy továbbküldött. adott beutalót a Coloproctológiára.

2014. júl. 31. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!