Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől jöhet vér onnan ahonnan...

Mitől jöhet vér onnan ahonnan nem kellene?

Figyelt kérdés

3 hónapja szültem, természetesen, nemrég jött meg először, de mára elmúlt..

3 napja vettem észre hogy amikor a nagydolgomat intézem, rengeteg vér jön ki vele. élénk Piros, nem alvadt.

Aranyér nem lehet, mert a minap épp nem sikerült a dolog, de akkor is véreztem. És a hasam is fáj naponta többször. Mitől lehet?

2014. júl. 30. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de sürgősen doki!!!
2014. júl. 30. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom mi lehet de én a helyedben inább el mennék dokihoz, nem hangzik túl jól..
2014. júl. 30. 12:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt megyek a háziorvoshoz...most utánaolvastam, hát durva betegségeket adott ki, mint pl. polip, rák, fekély..első szülésem több ideig tartott, sokat erőlködtem nyomáskor, de még akkor sem volt gond az aranyérrel, második szülés pedig egy álom volt, pillanatok alatt kibújt a pici, és nem volt nagy erőlködés, amiatt zárnám ki az aranyeret valamilyen szinten.
2014. júl. 30. 12:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha a végbélből piros vér távozik akkor az alsó bélszakasszal van gond, ha gyomor lenne akkor feketés lenne a vér. A hasfájással együtt ez elég komoly tünet. Érdekes, hogy nincs lát vagy émelygés és hasonló. Végbél vagy vastagbél daganat szerintem kizárt. Vakbélgyulladás és komplikációira sem gondolok. Sürgősségire kellene menned, hogy azonnal kivizsgálják és nem háziorvoshoz.
2014. júl. 30. 12:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
csak ezekre alapozva nem zárhatod ki az aranyeret, első szülésem után semmi nem volt, második után (ami vajúdás nélküli császár volt) pár hónappal lett aranyerem.
2014. júl. 30. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
szerintem is menj a sürgősségire!
2014. júl. 30. 12:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Hányás, hányinger nincs. Émelygés talán egy pici volt a minap de el is múlt azonnal. Nekem ami nem tetszik az a fáradtság. Nem tudom lehet-e hozzá valami köze.
2014. júl. 30. 12:46
 8/12 anonim ***** válasza:

velem is ez volt...ültem az ágyon, etettem a babámat, felálltam és láttam, hogy véres a lepedö..szoszerint csepegett belölem a vér. nem fájt semmim. az orvos azt mondta, hogy végbélrepedés, ne foglalkozzak vele...kaptam rá kupot és krémet. pár nap mulva már nagyon nagyon fájt..visszamentem, még mindig azt mondta, hogy ne törödjek vele ez semmiség. használjam a kupot és el kell érni, hogy a lehetö leglágyabb legyen a széklet. 1,5 honap telt el, utána már nem vérzett.

nem tudom neked mitöl lehet..de ha kiderül, majd mindenképp ird meg.

2014. júl. 30. 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:

GAsztroenterológus vagy proktológus, ha nem a belső aranyered vérzik.

Nekem is véres a székletem, 2 éve megy a hasam, most fognak tükrözést csinálni.

Ne ijedj meg, nincs komoly bajod! Ezt orvos mondta nekem, mert én is nagyon meg voltam ijedve.

2014. júl. 30. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is belső aranyérre gondolok.
2014. júl. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!